Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

De Qlimax 2019 line-up is eindelijk bevestigd, nadat er de afgelopen weken al verschillende hints werden vrijgegeven. Op zaterdag 23 november zal de GelreDome weer helemaal in het teken staan van Symphony of Shadows met 11 artiesten uit de hardere stijlen. 

LEES OOK: Deze artiesten bevestigen hun hints over de Qlimax 2019 line-up

Qlimax staat al jaren bekend bij het publiek om haar meeslepende show. Zowel het stagedesign als de licht -en lasershow zijn aspecten die vaak bijblijven bij bezoekers. Onlangs gaf Q-dance via hun eigen kanalen een aantal hints weg in de vorm van afbeeldingen voor alle tien de artiesten die op de Qlimax 2019 line-up staan, maar het wachten is nu eindelijk voorbij en is de kogel door de kerk.

Dit jaar zullen onder andere B-Front, D-Block & S-te-Fan en Headhunterz op het grootste indoor podium draaien binnen de hardere stijlen. Daarnaast maken veel artiesten hun debuut als we naar de Qlimax 2019 line-up kijken. Zo zijn DJ’s als Radical RedemptionD-SturbKELTEKRejecta, en Miss K8 voor het eerst te zien op het paradepaardje van Q. Bekijk de volledige Qlimax line-up hieronder.

Qlimax – Symphony Of Shadows

De Qlimax member-tickets zijn inmiddels al uitverkocht. De regular-ticketsale start op 14 september om 13.00. Wil jij niks missen van Qlimax – Symphony Of Shadows, check dan de officiële website van Q-dance voor tickets en meer informatie.

Dit is de Qlimax 2019 line-up

KELTEK – “He who initiates a new movement”
Sound Rush – “They who bring balance to nature”
Headhunterz –He who lets you explore a seldom awakend force”
D-Block & S-te-Fan – “They who linger between light and dark”
B-Front – “He who conducts the darkness within”
Ran-D – “He who brings the light when darkness comes”
Rejecta: “He who beats the drum of life”
D-Sturb – “He who plays with reality”
Radical Redemption – “He who challenges your limits”
Miss K8:She who shows no mercy”
Villain – “He who tunes you in to our sanctuary”

Omslagfoto van Facebook-pagina Qlimax

Reageren