Bas van Herk
Door Bas van Herk

In 2015 hostte Radical Redemption de Indoor Mainstage van Intents Festival. Ook dit jaar neemt de Denekamper deze verantwoordelijkheid weer op zich, maar dit jaar staat hij er niet langer alleen voor. Niemand minder dan D-Sturb host samen met Radical de Indoor Mainstage tijdens Intents Festival 2018 op zaterdag.

Zowel Radical Redemption als D-Sturb hebben de afgelopen jaren goed gepresteerd. Met hun kickrolls domineren ze de hele rawscene en ook hun eerste collab ‘Kill me‘ werd goed ontvangen door de fans. De track verscheen eind vorig jaar online en hier gaven ze al snel een vervolg aan. Zo hebben deze DJ’s laatst weer een nieuwe plaat uitgebracht, namelijk ‘Mutilate Them All‘. Ook in deze collab mochten de kickrolls natuurlijk niet ontbreken. De plaat was één van velen die met de release van Radical’s nieuwe album The Road To Redemption uitkwam.

De indoor mainstage wordt gehost door Radical Redemption & D-Sturb

Het weekend van Intents Festival vindt dit jaar plaats van 1 t/m 3 Juni. Tickets voor dit event gaan vanaf dinsdag 9 januari & donderdag 11 januari 2018 in de verkoop. Voor meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via D-Sturb Facebook-pagina

Reageren