Door Feije Tinnevelt

Stilzitten kunnen de Schotten van Rebelion overduidelijk niet. Als je dacht dat Rebelion alleen maar stages met de grond gelijk maakt, dan heb je het goed mis. Om dit te bewijzen, hebben de heren groot nieuws! Ze hebben namelijk zojuist de releasedatum van hun nieuwe album onthuld.

LEES OOK: Rebelion kondigt nieuw album ‘Empire’ aan

In 2016 kwamen de heren van Rebelion met hun eerste album Uprising dat gereleased werd op Gearbox Digital. Op Q-BASE 2017 traden ze voor het eerst op met hun live-act Rebel[ut]ion en lieten de beruchte Hangar op zijn grondvesten trillen. Hun succesverhaal stopte echter niet met de jaarwisseling, want op Hard Bass sierden de twee vrienden de stage tijdens het optreden van Team Red. En hier komt binnenkort een vervolg op…

Het nieuwe Rebelion album ‘Empire’ komt binnenkort al uit

Recentelijk sprak Rebelion met REBiRTH Festival en in dit interview werd de releasedatum voor hun tweede album, Empire, onthuld. “The album will be released the month before REBiRTH, so its perfect to showcase the full album and MORE”, vertellen de mannen uit Groot-Brittannië aan Rebirth. Dat Rebelion hiermee bezig was, was geen geheim meer. Gelukkig houden ze hun fans niet geheel in spanning, want in hun sets draaiden de mannen alvast wat voorpoefjes van aankomende producties. Zo was bijvoorbeeld hun titeltrack ‘Rebelion ft. John Harris – The Empire’ al voorbijgekomen. Ook hintten zij op Instagram al door te spreken over veel muziek die nog niet gereleased was in combinatie met #empire.

ALOT of new music coming your way ? #Empire

Een bericht gedeeld door Rebelion (@officialrebelion) op

Omslagfoto via Write With Light

Reageren