Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Zaterdag 3 augustus staat in het teken van de eerste keer REBELLiON Outdoor Festival. Met het thema ‘Beyond The Horizon’ trapt REBELLiON af met maar liefst vijf stages voor liefhebbers van raw, extra raw, raw classics en uptempo. “Blazing summer temperatures, only dedicated visitors, and banging soundwaves will ensure an experience you definitely can’t miss!”

LEES OOK: Anthemshow REBELLiON met Rejecta, Cryex en MC Livid laat diepe indruk achter

Door de komst van de outdoor editie van REBELLiON, overbrug je gemakkelijk die lange periode tussen andere grote festivals in Nederland. Waar eerst nog geheimzinnig over de locatie gedaan werd, mag nu iedereen het weten: REBELLiON – Beyond The Horizon strijkt neer in het midden van het land, op het legendarische Almeerderstrand in Almere.

Met een capaciteit van maar liefst 20.000 bezoekers positioneert REBELLiON Outdoor Festival zich meteen als het grootste raw outdoor festival ter wereld. “This new adventure will lead us Beyond The Horizon straight towards the biggest RAW Outdoor Festival to date,” laat organisatie REBiRTH events trots weten. 

Pre-registreer je nu voor REBELLiON – Beyond The Horizon

REBELLiON – Beyond The Horizon vindt plaats op zaterdag 3 augustus 2024 op het Almeerderstrand in Almere. De ticketsale voor hét raw outdoor festival start op 6 februari 2024. Het is slim om je te pre-registreren via deze link, want dan krijg je een uur eerder toegang tot de ticketverkoop. Daarnaast krijg je de eerste kans om je tickets te scoren met €15 korting, en maak je automatisch kans op een exclusieve artist experience voor jou en twee vrienden.

Past zaterdag 3 augustus niet helemaal in jouw agenda, of wil je de indoor editie van REBELLiON ook gewoon niet missen? Dan hebben we goed nieuws: in november 2024 keert REBELLiON gewoon terug met een indoor editie van het evenement. 

Headerafbeelding via REBELLiON / EDM Kevin

Reageren