Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Met meer dan 25000 bezoekers mag REBELLiON het grootste RAW weekend van het jaar genoemd worden. Met nog slechts een paar weken aftellen tot het evenement losbarst, delen we 9 redenen om je weekend tickets voor REBELLiON in huis te halen. “Enter two days of REBELLiON and experience all our REBEL leaders during the only RAW weekend festival of the year! We will ensure it’s going to be legendary from start to finish.”

LEES OOK: REBELLiON verwelkomt 60+ artiesten op het grootste RAW-event ooit

1. 60+ artiesten in één weekend

Op REBELLiON vind je maar liefst 60+ van de beste RAW artiesten in één weekend. De grootste en populairste namen zijn op het podium te vinden. We noemen Adjuzt, Cryex, Rooler, D-Sturb, Dual Damage, Aversion, Rebelion, Sickmode… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Check hier de volledige line-up.

2. Anthem gemaakt door Cryex, Rejecta en MC Livid

Het anthem voor REBELLiON 2023 wordt verzorgd door niemand minder dan Cryex, Rejecta en MC Livid. “We asked three of our biggest RAW defiants to create an anthem that will overcome your fear and lead the way through the phenomena of THE ECLIPSE!”

De release van het anthem ‘THE ECLIPSE’ staat gepland op donderdag 2 november 2023 – ruim op tijd om het volledig uit je hoofd te leren en tijdens het evenement uit volle borst mee te roepen dus. Pre-save het anthem hier.

3. Veel verschillende en unieke b2b’s

De afgelopen tijd zijn b2b-sets steeds populairder aan het worden, en ook op REBELLiON zijn er veel van deze unieke sets te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Adaro vs. Level One, Fraw vs. Unresolved, Krowdexx vs. Mish en Act of Rage vs. Killshot.

REBELLiON 2023

4. Bijzondere live-acts van o.a. Bloodlust en The Purge

Tijdens REBELLiON kan je genieten van opvallend veel bijzondere live-acts. Denk aan Anderex & Mutilator pres. Neon Future, Bloodlust pres. The Assassination, The Purge: Beyond trippin’ en Deluzion pres. Paranoid.

5. De laatste Overdose: The Second Dose set

Fans van Rebelion opgelet! Op zondag staat de laatste Overdose: The Second Dose set op het programma onder de noemer ‘The Impulse by The Second Dose – The Final Show’. Op Instagram liet de organisatie van REBELLiON al eerder weten: “Expect a spectacular light show, flames and fireworks during this extra-long 45-minute set!”

REBELLiON 2023

6. Final Playground 06: Limitless van D-Sturb

Ook voor D-Sturb staat er een mijlpaal op het programma tijdens REBELLiON. Na vijf eerdere Playground-shows, sluit hij zijn live-act serie op zaterdag af met Final Playground 06: Limitless. Uiteraard gaat dit gepaard met een nieuw nummer en een dikke show, dus dit mag je niet missen.

7. Boiler Room Opening Show door Gezellige Uptempo

Op zondag wordt het evenement geopend op een manier zoals alleen de mannen van Gezellige Uptempo dat kunnen. Kom dus op tijd, en zorg ervoor dat je de Boiler Room Opening Show niet mist. Let op: deze exclusieve opening show is alleen voor mensen met een weekendticket.

8. Ongelofelijke show 

Als REBELLiON ergens om bekend staat, dan is het wel om de ongelofelijke show. Alles wordt uit de kast getrokken bij het evenement, en dat is te zien. Denk aan led-schermen, pyro, talloze kleurrijke lasers… Check hier de officiële recap van 2022 en je ziet precies wat we bedoelen.

REBELLiON 2023

9. Uitstekend bereikbaar

REBELLiON is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en een pendelbus. Dit jaar vertrekken er zowel pendelbussen vanuit ’s Hertogenbosch als vanuit Breda. Wil je overnachten in een hotel in Tilburg? Ook dan is er aan je gedacht. Er zijn speciale deals met een aantal hotels. Je wordt ’s middags opgehaald bij het hotel en ’s avonds weer netjes thuisgebracht. Check deze webpagina voor alle mogelijkheden.

De zaterdag van REBELLiON is bijna uitverkocht en ook de weekendtickets gaan hard. REBELLiON vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 in The Dome in Haaren. Voor tickets en meer informatie kun je terecht bij de officiële ticketshop van het evenement. Wacht niet te lang met het kopen van je tickets, want REBELLiON verkoopt ieder jaar volledig uit.

Reageren