Hard News
Door Hard News

De carrière van Poolse artiest Pawel Goss, beter bekend als Regain, heeft de afgelopen twee jaar een vlucht genomen. Zeker na releases als Insane, Push it to the Limit, zijn remix van ”Adaro & Danny Scandal – For The Street” en Broken zette Regain definitief neer als één van de namen die je zeker in de gaten moet blijven houden. Na vele jaren produceren en veel energieke optredens, zal Regain op 5 December centraal staan op zijn eigen event in Harders Plaza. Hij presenteert hiermee de eerste editie van zijn project: “Point of no Return”.

Regain en Confusion Events hebben voor deze editie van “Point of no Return”, artiesten uitgenodigd die in het verleden van Regain een rol hebben gespeeld. “Vandaag maak ik de line-up bekend van Point of no Return. Dit zegt echter nog niet alles. Er staan wat interessante dingen te wachten op 5 December. Vanzelfsprekend kun je mijn bekende tracks verwachten, maar daarnaast ook een flink aantal nieuwe tracks die ik op deze avond ten gehore zal brengen.

De cinematische trailer van Regain – Point of no Return onthult de artiesten waar hij deze avond de tent massaal mee zal afbreken. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar op www.regain.dj of www.confusion-events.nl.

Extra informatie:

5 December 2015 | 22:00 – 04:00 uur
Harders Plaza – Harderwijk
Toegankelijk vanaf 18 jaar
Tickets presale: € 16:00 (ex fee)

Reageren