Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Na veel previews en een album showcase tijdens REBiRTH Festival, heeft Regain nu de tracklist van zijn album bekendgemaakt. Zijn productie bevat meerdere CD’s en de pre-order hiervan is al van start gegaan.

LEES OOK: Regain kondigt nieuw solo album aan tijdens grande finale van ‘Out of Bounds’

Vorig jaar kondigde Regain zijn nieuwe solo album aan tijdens zijn laatste ‘Out of Bounds’ live act. De Poolse DJ heeft al previews laten horen van de nummers die op zijn album staan, maar nu heeft hij dan echt de hele tracklist bekendgemaakt. Out of Bounds heeft twee CD’s waar veertien tracks op staan: één daarvan is een mix van al de nummers en op de andere staan alle tracks los van elkaar. “Met trots presenteer ik jullie de volledige tracklist van mijn album!” Het is Regain’s tweede album, want in 2017 releasede hij Point of No Return.

In mei is Regain voor het laatst te zien in Nederland met zijn album showcase. Hij doet het namelijk nog tijdens Phoenix Festival en op zijn eigen evenement: This is Regain – daarna gaat hij door Europa en Australië touren.

Regain maakt tracklist ‘Out of Bounds’ bekend

Je kunt Out of Bounds al pre-orderen in Regain’s store en deze week zet hij zijn handtekening op al deze albums. De bestellingen worden op 1 mei verstuurd, dus je hoeft niet lang meer te wachten.

Omslagfoto via Facebook-pagina Regain

Reageren