Hard News
Door Hard News

Morgen (maandag) komt Regain met een nieuwe episode van zijn livestream: This is Regain. In deze tweede episode haalt Regain wederom alles uit de kast. Denk bijvoorbeeld aan de mashup van zijn track ‘Oldschool’ en de edit van ‘Mic Down’, die hij speciaal voor zijn laatste livestream had gemaakt. Bovendien heeft de Poolse DJ aangekondigd een aantal van zijn exclusieve live tracks uit voorgaande jaren te zullen draaien.

LEES OOK: Mogelijk vanaf juli evenementen: kabinet steunt festivals met garantiefonds

“De reden dat ik mijn live tracks exclusief heb gehouden was puur om mijn live performances een unieke twist te geven”, vertelt Regain. “Aangezien we momenteel nog niet naar de festivals kunnen, heb ik besloten om een paar live tracks te draaien tijdens de stream. Dus bereid je voor op een ‘trip down memory lane’ met een aantal exclusieve edits. Een hint die ik kan meegeven is dat je de tracks zal kennen van mijn live-act optredens op Intents Festival en Loudness.”

Naast de liveshow komt Regain ook gelijktijdig met de release van de Live Edit van ’This is Regain’. Deze zal gratis te downloaden zijn en tevens verschijnen op Spotify. De edit draaide hij voor het eerst tijdens zijn performance met Neroz op de Shockerz mainstage en werd luidkeels ontvangen door het publiek.


Regain geeft aan het belangrijk te vinden om nu niet stil te gaan zitten in deze tijden. “Muziek produceren is nu mijn hoofddoel en ik zit daarom ook lange dagen in de studio.” De muziek is wat ons met elkaar verbind en wat ons als hardstyle community sterk houd.

‘This is Regain’

Over nieuwe projecten meld hij het volgende: “Ik ben bezig met een groot aantal tracks waaronder collabs met bekende rawstyle artiesten en zelfs een Poolse EDM artiest voor wat experimentele sounds. Daarnaast heb ik ook een talent buiten het label waar ik release gevraagd om een remix te maken van ‘Bottle After Bottle’ En natuurlijk heb ik weer vele nieuwe solotracks klaarliggen. Daarnaast ben ik druk geweest met deze stream, maar eind deze maand kom ik met meer informatie over een nieuwe productie die we zojuist hebben opgenomen in Polen.“

De stream van This is Regain begint maandag 22 maart vanaf 19:00 en zal te volgen zijn via www.regain.dj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Regain (@regainmusic)


Omslagfoto via Instagram-pagina Regain

Reageren