Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Reloaded verraste de scene vorig jaar toen hij geheel mysterieus met een aantal tracks aan kwam zetten. Wie was deze persoon die zomaar ineens opdook? Inmiddels zijn we weer een tijdje verder en, na een korte periode van stilte, komt Reloaded terug met een hoop nieuwe muziek. Maar dat is niet alles, want daarnaast komt hij ook met een eigen label: Reload The System.

We spraken hem hierover: “Het label ben ik begonnen omdat ik graag mijn sound naar buiten wil brengen en de mensen het gevoel in de hardstyle weer wil teruggeven. Het label zal eigen muziek bevatten, maar in de toekomst is er ruimte om talent de kans te geven om muziek uit te brengen.. Demo’s zijn altijd welkom!

De naam zal Reload The System zijn.. En de stijl melodieus, maar wel met ballen! Precies wat de hardstyle nu nodig heeft. De eerste release zal 2 tracks bevatten die ook in de teaser voorkomen: ‘Creating Memories’ en ‘Music Is The Key’. Verder staan er nog 2 collabs op de planning met Break Zero (Nightbreed) en Pulse (Fusion). Ook deze zitten in de teaser verwerkt.” 

De teaser is hieronder te beluisteren en bevat maar liefst 6 nieuwe tracks:
‘Creating Memories’
‘Music Is The Key’
‘Children of God’
‘Bass Down Low’ (with Break Zero)
‘Angels of Heaven’
‘Mirrors’ (with Pulse)

Reageren