Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Twee namen die al lang meegaan in de scene zijn B-Front en E-Force. Beide heren vertegenwoordigen de rauwere sound van hardstyle. Juist om die reden is het opmerkelijk dat zij nog niet samen aan een track hebben gewerkt. Daar komt wellicht verandering in.

Afgelopen zaterdag gooiden de twee artiesten vanuit het vliegtuig een poll op de Instagram van B-Front. Hierin stond de vraag of er een collab moest komen. Een overweldigend “YESSS” maakte duidelijk dat de fanbase zit te wachten op een samenwerking van de twee zwaargewichten. Hoewel de stijlen van beide producers verschillen en met name E-Force de laatste tijd meer naar een hardere sound neigt, kan een collab goed uitpakken. Een combinatie van duistere melodieën en harde kicks en screeches is nooit verkeerd.

Remix tot samenwerking

Eerder maakte E-Force al remixen van tracks waar B-Front deel van uitmaakte: een remix van ‘Liberate’ die gemaakt werd door B-Front en Alpha2. Ook nam E-Force ‘Night Colours Black’ van Frequencerz & B-Front onder handen. Beide tracks hebben door vrijwel elke speaker op de grootste festivals geknald, dus een samenwerking van de twee zou niet misstaan.

Reageren