Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op de socials van Adaro en Endymion was gisteren te zien dat de beide hardstyle acts samen de studio zijn ingedoken om aan een nieuwe collab te werken. Na twee eerdere samenwerkingen lijken de artiesten nu dus voor de derde keer de handen ineen te slaan voor een gezamenlijke track.

LEES OOK: Adaro maakt remix van Sefa’s ‘Calling’

Adaro en Endymion brachten samen eerder al de tracks ‘Rock & Roll’ en ‘The Show Of Madness’ uit. Adaro plaatste op zijn Instagram-story een foto in de studio met Endymion: “Time for a new bomb with Endymion”, voegde hij daaraan toe. The Haunter of the Dark, die zijn muziek uitbrengt bij het Roughstate-label, heeft evenals Endymion al op evenementen als Qlimax, Defqon.1, Decibel outdoor en Mysteryland gestaan.

De heren van Endymion begonnen hun carrière ooit als hardcore act. Echter besloten ze een aantal jaren geleden de overstap te maken naar raw hardstyle. In 2015 startten ze zelfs hun eigen label genaamd Nightbreed Records en hosten ze hun eigen radio show We Are The Nightbreed op Q-dance radio.

Endymion en Adaro voor de derde keer samen de studio in

Wanneer de gezamenlijke track tussen Adaro en Endymion voor het eerst te horen zal zijn is nog niet bekend. Houd voor meer informatie over hun collab de socials van Adaro en Endymion in de gaten.

Omslagfoto van Instagram-accounts van Adaro & Endymion

Reageren