Leonie Schott
Door Leonie Schott

Brennan Heart komt met veel nieuwe dingen de laatste tijd. Naast verschillende projecten, zoals zijn eigen boek, bracht hij vorige week nog een remix uit voor twee zeer beroemde niet-hardstyle acts: Steve Aoki & The Backstreet Boys. Via zijn socials was te zien dat Brennan Heart nu ook samen gaat werken met één van hen: een gloednieuwe collab met de Amerikaanse top-DJ Steve Aoki is namelijk in de maak.

LEES OOK: Brennan Heart onthult titel en cover van zijn boek: ‘HARD’

Brennan Heart’s ‘Let It Be Me’ van Steve Aoki & The Backstreet Boys is sinds afgelopen vrijdag uit en het ziet ernaar uit, dat Steve Aoki tevreden is met wat de hardstyle-DJ van zijn nummer had gemaakt. De EDM-artiest, die dit jaar op plek 10 in de DJ Mag Top 100 is gestemd, heeft namelijk een Instagram-story gedeeld waarin hij aankondigde dat hij een nummer met Brennan Heart produceert: “Working on a collab with the bro Brennan Heart!”  De I AM HARDSTYLE-baas deelde het bericht maar gaf nog geen verdere informatie. Beide artiesten zijn welbekend in hun specifieke scene en dit is de eerste keer dat ze samen aan een gezamenlijke track werken.

Brennan Heart is net klaar met zijn eigen boek over zijn carrière in de hard dance scene en afgelopen weekend hield hij het allereerste I AM HARDSTYLE-evenement in Polen. Daar speelde de producer ook een aantal nieuwe tracks, zoals een collab met Jonathan Mendelsohn ( de zanger van ‘Imaginary’) en een opvolger van de track ‘F.I.F.O.‘, die ‘World In My Hand’ wordt genoemd. Verder brengt hij aanstaande vrijdag een samenwerking met een andere grote act uit: ; ‘Beast‘, samen met de nummer 1 DJ’s van dit jaar (volgens de DJ Mag) Dimitri Vegas & Like Mike en Ummet Ozcan, zal na bijna twee jaar eraan gewerkt te hebben worden uitgebracht.

Eerste collab tussen Brennan Heart & Steve Aoki in de maak

Hardstyle komt steeds meer in de reguliere EDM-scene terecht en Brennan Heart verspreidt de hardere stijlen wereldwijd door samen te werken met de grootste artiesten. Wanneer de collab met Steve Aoki voor het eerst te horen en wanneer het uitkomt is nog niet bekend. Houd voor meer informatie de socials van Brennan Heart in de gaten.

Brennan Heart Steve Aoki collab

Omslagfoto van Facebook-pagina Brennan Heart & Luxury Travel Advisor website
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren