Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Brennan Heart werkt al ruim een jaar aan een boek over zijn carrière als DJ. Nadat hij een aantal dagen geleden al aankondigde dat het eindelijk af is, heeft de hardstyle producer naast de naam van het boek, nu ook de cover en een link om te pre-orderen gedeeld met zijn fans.

LEES OOK: Brennan Heart schrijft boek over zijn carrière in de hard dance scene

“Beyond proud to finally show you the cover of my upcoming book! If there is one word that I would use to sum up my story, it would be HARD: and HARD is the title I decided to go for”, liet Brennan Heart weten via zijn socials. In het boek vertelt hij over zijn weg als thuisproducer met dromen, tot het worden van een succesvolle DJ die op grote podiums staat. Hij beschrijft zijn reis naar het worden van een zakenman met een eigen evenementenserie, merchandise lijn en muzieklabel I AM HARDSTYLE, inclusief de daarbij horende ups en downs.

Brennan Heart: “Millions of fans around the world. 130 shows per year. Gigs for 30,000 people. Line-ups with the greatest. This is my golden age!”

Op de voorkant zijn de cover is een portret van Brennan Heart te zien met daaronder de titel ‘HARD’ in opvallende roze letters. “At home in the afternoon, performing at night in Antwerp, leaving in the morning for a show in Mexico. Mainstage in Chicago, Sydney and Shanghai. Flying in jets and helicopters. “I missed you daddy”, my children say. And my feet are back on the ground…”, is op de achterkant van het boek te lezen.

HARD: Brennan Heart’s reis – “With all the intense ups & downs”

Brennan Heart’s boek ‘HARD’ is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits voor €19,99. Fans kunnen het boek ook al pre-orderen via de online winkel van I AM HARDSTYLE. Engelse en Nederlandse versies worden begin december verzonden, de Duitse half januari. Houd om op de hoogte blijven over het aanstaande boek, de socials van Brennan Heart in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Brennan Heart

Reacties

 • Joke Kanters 05 december 2019 - 17:09

  Onze dochter Marleen (schoonzus van Tom vd Tillaer) is gisteren bij boekpresentatie geweest.
  Ze stuurde naar ons klein filmpje.Leuk hoor ook nog foto dat Brennan handtekening voor
  Mees Joep en Wiep had gezet.
  Joep is helemaal gek van Brennan en hij is nog maar 8 jaar oud.
  Hij hoopt dit ook nog eens ooit te gaan doen DJ.
  Succes met dit alles
  Groetjes
  Joke Kanters

  Quote

Reageren