Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met trots presenteert I AM HARDSTYLE een nieuwe Top 100 in de zoektocht naar de beste hardstyle tracks van 2021. Het label heeft zojuist de stembussen voor de I AM HARDSTYLE Top 100 geopend: “Something new, something exciting!”

LEES OOK: I AM HARDSTYLE breidt uit met gloednieuwe radioshow

De I AM HARDSTYLE Top 100 is vanaf nu een jaarlijks terugkerend fenomeen. Brennan Heart, Toneshifterz en Code Black hebben vanuit de radiostudio inmiddels het startschot gegeven voor de verkiezing van de honderd beste hardstyle tracks van het jaar. Wie op welke track eindigt is heel simpel: “That’s up to the people!” 

Fans hebben de mogelijkheid om hun stem uit te brengen voor 10 verschillende tracks, waarvan zij denken dat deze de besten van 2021 zijn. Bovendien maken zij hierbij kans om een van de vele I AM HARDSTYLE merchandise-pakketten te winnen. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens een speciale live-uitzending op 31 december bekendgemaakt. “Veel artiesten hebben dit jaar op volle toeren in hun studio’s gedraaid om een enorme hoeveelheid epische tracks te produceren. Wie wordt de nummer één dit jaar?”

I AM HARDSTYLE Top 100: “Cast your vote now!”

Stemmen op de I AM HARDSTYLE Top 100 is vanaf nu mogelijk. Ga naar iamhardstyle.com/top100 voor meer informatie en je stem uit te brengen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I AM HARDSTYLE (@iamhardstyle)

Omslagfoto via Facebook-pagina I AM HARDSTYLE / Lorenzo TNC

Reageren