Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De woensdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn voor hardstyle liefhebbers, want I AM HARDSTYLE breidt uit met een gloednieuwe radioshow en livestream. Brennan Heart en co-hosts Toneshifterz en Code Black gaan iedere woensdagavond live de nieuwste hardstyle muziek en nieuwtjes uitzenden op verschillende radiostations wereldwijd.

LEES OOK: Thyron verhuist naar I AM HARDSTYLE: “Met een nieuwe muziekstijl”

Na meer dan 96 maandelijkse afleveringen van één van de meest succesvolle podcasts in het hard dance genre, geluisterd door honderdduizenden fans in 196 landen, vond Brennan Heart dat het tijd werd om de lat hoger te leggen. Na maanden van voorbereiding en het bouwen van een complete radio studio is dit het begin van een nieuw tijdperk voor I AM HARDSTYLE en een droom die uitkomt voor entrepreneur Fabian Bohn, door op te schalen naar een wekelijkse twee uur durende radioshow met een uitstekende muziek selectie, live interactie en interactieve show elementen.

Brennan Heart: “I’m super excited to share this new I AM HARDSTYLE Radio journey with all of you!”

De show wordt gepresenteerd door Brennan Heart, samen met co-hosts Toneshifterz en Code Black. Ze nodigen regelmatig de meest getalenteerde artiesten in de scene uit om mee te doen. Vergeet de gemiddelde podcast of radioshow: de uitzendingen worden met multi-angle camera’s gestreamd voor optimale beleving voor de fans.

I AM HARDSTYLE RADIO zal iedere woensdag uitzenden van 21:00 tot 23:00 uur via iTunes, YouTube en diverse radiostations wereldwijd. De eerste uitzending vindt plaats op woensdag 1 september 2021: schakel in voor de nieuwste muziek en het laatste nieuws in de hardstyle scene.

Omslagfoto via Facebook-pagina I AM HARDSTYLE / Lorenzo TNC

Reageren