Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Als we de socials van B-Front en Phuture Noize mogen geloven, komt er opnieuw een samenwerking tussen de hardstyle-DJ’s onze kant op. Beide heren postte gisteren een foto op hun Instagram-story waarop te zien was dat ze wederom samen de studio in zijn gedoken voor een gezamenlijke track. 

LEES OOK: Phuture Noize last pauze in: “Ik zal de tijd gebruiken voor een nieuw album volgend jaar”

De muzikale samenwerking tussen B-Front en Phuture Noize is zeker niet onbekend en dit zal dan ook niet de eerste track worden waar ze gezamenlijk aan werken. De combinatie van beide heren produceerde in het verleden namelijk al hits als ‘The Paradox’ en ‘The Solution‘. Op hun Instagram plaatsten zowel B-Front als Phuture Noize een foto van hen samen in de studio met de ironische beschrijvingen: “Dikke plaat maat” en “Lekker trackje.”

Phuture Noize, die eerder nog bekend maakte een pauze te nemen en een aantal maanden niet meer op zal treden, lijkt dus zeker wel actief te blijven in de studio: “Ik ben het niet eens met de huidige trend in de DJ industrie. Ik ga de komende tijd stoppen met touren en mezelf verbeteren”, hier voegde hij aan toe dat hij deze tijd zal gebruiken om volgend jaar met een gloednieuw Phuture Noize album te komen. Ook B-Front is de afgelopen tijd druk bezig in de studio en naast het feit dat hij natuurlijk verantwoordelijk is voor het Qlimax anthem, liet hij onlangs ook weten opnieuw de studio in te zijn gedoken om aan het langverwachte B-Frontliner album te werken.

B-Front & Phuture Noize werken opnieuw samen aan een collab

Nu we weten dat B-Front en Phuture Noize opnieuw samen de studio ingedoken zijn, rest ons alleen nog de vraag wanneer we de gezamenlijke track voor het eerst zullen horen. Houd de socials van Phuture Noize en B-Front in de gaten voor meer informatie over deze collab.

B-Front Phuture Noize collab

Omslagfoto van Instagram-account B-Front

Reageren