Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft Reverze de anthem maker voor 2019 bekendgemaakt. Het hing al even in de lucht, maar nu weten we het zeker: niemand minder dan KELTEK heeft dit jaar de eer om het anthem te creëren. 

LEES OOK: Reverze verrast met speciale sets

Eerder liet KELTEK al weten dat hij tijdens oud en nieuw een anthem voor de allereerste keer zou draaien. Tijdens zijn set werd al gauw duidelijk dat het hier om de première van het Reverze anthem ging. Nu heeft de organisatie van Reverze een week later dan ook officieel bevestigd dat KELTEK de maker van het 2019 anthem ‘Edge of Existence’ zal zijn. Naast het feit dat hij de anthem maker is, zal Sven hier óók nog eens voor de allereerste keer als KELTEK Live staan. Voor de oplettende kijker was het overigens al te spotten dat KELTEK het anthem zou creëeren: dit was vanaf dag één al aangegeven door middel van een blauw icoontje op de website.

“Prepared to unleash supreme creativity”

Reverze – Edge of Existence zal op zaterdag 23 februari 2019 plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. Er zijn geen kaarten meer te verkrijgen voor het evenement: Reverze is volledig uitverkocht.

Omslagfoto via Facebook-pagina KELTEK

Reageren