Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met nog maar een week te gaan, staat het grootste hardere stijlen-festival van België alweer bijna voor de deur: The Qontinent. Daarbij hoor natuurlijk, zoals we van het evenement gewend zijn, een anthem en dit jaar is Sephyx degene die het themalied achter zijn naam mag schrijven.

LEES OOK: The Qontinent – Indestructible; een onverwoestbaar rave paradijs in België

Xander ’t Hoen, beter bekend als Sephyx, tekende als 17-jarige producer bij platenlabel Dirty Workz en kwam in de spotlight te staan mede door zijn tracks zoals ‘Save Me’, de ‘This Is Special’-collab met Da Tweekaz en de remixes die hij met niemand minder dan Hardwell produceerde. Hier voegt de hardstyle DJ nu dus alweer zijn derde anthem aan toe, dat gisteren uit werd gebracht voor The Qontinent. Beluister het anthem hieronder. “We’re strong, we’re big, we’re… Indestructible!”

Sephyx – Industructible (The Qontinent Anthem 2018)

Op 10, 11 en 12 augustus is het Recreatiedomein Puyenbroeck in Wachtebeke het domein van The Qontinent, waar duizenden bezoekers een weekend lang los kunnen gaan op zo’n beetje alles binnen the harder styles. Voor meer informatie over het evenement ga je naar de officiële website van het event.

Omslagfoto via Facebook-pagina The Qontinent

Reageren