Hard News
Door Hard News

Laat het beest in je los, Dollen Dinsdag gaat op Carnafari! Op dinsdag 28 februari strijkt onze karavaan wederom neer op de Hilvarenbeekse grasvelden tegen het wildreservaat aan. Kun jij stampen als een olifant of feesten als een dronken aap? Zorg dan dat je er bij bent om samen met 6500 andere carnavals gangers helemaal los te gaan.

Inmiddels is Dollen Dinsdag al voor 95% uitverkocht, dus schaf jou kaartje nu aan voor slechts €15,- via dollendinsdag.nl/tickets. Deze knallende afsluiter op de laatste carnavalsmiddag mag je absoluut niet missen. Met namen als Radical Redemption, Hard Driver, Noisecontrollers en Bass Modulators kun je op de mainstage genieten van het beste wat hardstyle te bieden heeft.

Op area 2 & 3 kun je genieten van de gekste feest- en carnavalshits samen met de wel bekende Snollebollekes, de enige echte Rapper Sjors, De Hofnar en De Boy Next Door. Dit mag natuurlijk niet ontbreken op de dolste dinsdag van het jaar. Check hieronder de volledige line-up met de bijbehorende timetable.

dollen-dinsdag-line-up
Dollen Dinsdag is dit jaar weer terug te vinden in Hilvarenbeek, vlak naast het Safari Park Beekse Bergen. Dit is natuurlijk de ideale locatie om er één grote beestenbende van te maken samen met je beste vrienden groep. Kom samen als een stel wilde bavianen, een groep flamingo’s of trek een tweedelig ezelpak aan samen met je beste carnavals buddy. Hoe gekker hoe beter, dit spreekt natuurlijk voor zich. Haal alles uit de kast om de carnaval closing party een memorabele te maken.

Check hieronder de belangrijkste info die je moet weten voor je op deze prachtige safari gaat:
Datum: dinsdag 28 februari 2017
Tijd: 14.00 – 21.30
Min. Leeftijd: 16
Ticketprijs: 15 euro

Bekijk hier de aftermovie van 2016, mocht je nog niet overgehaald zijn om één van de laatste beschikbare kaarten aan te schaffen.

 

Reageren