Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het heeft even geduurd, maar gelukkig zal het langverwachte Brothers album van Sound Rush binnenkort dan eindelijk verschijnen. De tweeling maakte dit zojuist bekend via hun socials, met als kers op de taart een eigen evenement in het Tilburgse Poppodium 013.

LEES OOK: EDC Europe haalt grootse harder styles-artiesten naar Portugal

Tijdens Qlimax 2019 kondigde Sound Rush al aan dat zij met hun debuutalbum zouden komen. Het duo had de release van Brothers afgelopen zomer al helemaal gepland staan voor hun verjaardag, maar het coronavirus gooide helaas roet in het muzikale eten. Gelukkig staat er alweer een nieuwe releasedatum en is het album volgende maand al te luisteren. Maar niet voordat dit eerst goed gevierd gaat worden met een feestje.

Op zaterdag 31 oktober vindt namelijk Sound Rush presents Brothers plaats, waar je als allereerste het volledige album in volle glorie kunt horen. Dit doen de broeders natuurlijk niet alleen, maar met Atmozfears, Villain en KELTEK als support, en kunnen de bezoekers een speciale set verwachten met Sound Rush Classics.

Sound Rush presents Brothers line-up 

Sound Rush
Atmozfears
KELTEK
Villain
Sound Rush Classics set

Het album Brothers zal bestaan uit 10 verschillende tracks, inclusief collabs met o.a. Atmozfears, Coone, D-Sturb en Da Tweekaz, en zal op 5 november verschijnen op het label van Art of Creation.

Sound Rush releast Brothers album met eigen feest in 013

Aanstaande maandag om stipt 17:00 uur begint de kaartverkoop van de middagshow van het Sound Rush-event. Na het weekend kan je alle informatie terugvinden op de website van Poppodium 013.

 

View this post on Instagram

 

BROTHERS ALBUM: 05-11-2020 🔥 ALBUM PARTY: 31-10-2020 (ticketsale starts this monday) 👉

A post shared by Sound ♊️ Rush (@soundrush) on


Omslagfoto via Instagram-pagina Sound Rush

Reageren