Bas van Herk
Door Bas van Herk

Op 21 oktober dit jaar zal er een nieuwe editie van ST8MENT, genaamd ‘Illuminate The Darkness’, plaatsvinden. Dit evenement staat al jaren bekend om de intieme sfeer, de gezelligheid en vooral een te gekke line-up. Dit jaar zijn er alleen enkele veranderingen ten opzichte van afgelopen edities. Het feest heeft namelijk een andere locatie gekregen. Voor de komende editie is de organisatie verhuisd van de Effenaar naar Eventcentre Aquabest in Best (vlakbij Eindhoven). Deze evenementenlocatie is een stuk groter en dat betekent dat er nu drie keer zoveel bezoekers kunnen genieten van de nieuwste raw hardstyle tracks.

Het aantal bezoekers van het evenement is niet het enige dat groeit. Ook het aantal artiesten is toegenomen. Hierdoor zijn er nu bijna vier keer zoveel artiesten dan voorheen. Om alvast een indruk te krijgen van wie er allemaal langskomen, staat hieronder de line-up weergegeven:

– B-Frontliner LIVE
– Ran-D vs Phuture Noize
– Adaro
– Hard Driver LIVE
– D-Sturb vs Sub Sonik
– Sub Zero Project
– Requiem
– Rooler vs Luminite
– Unresolved vs Jason Payne
– Rebelion vs Apexx
– Clockartz LIVE
– Bass Chaserz LIVE
– Prefix & Density
-MC: Dash

Zoals te zien is, zullen er zowel meerdere liveacts als B2B sets tijdens ST8MENT worden gedraaid. Een voorbeeld hiervan is die van Rebelion vs Apexx. Het optreden van deze artiesten is uniek. Alledrie de DJ’s komen namelijk uit Schotland, wat de sfeer op het podium zeker ten goede zal komen! Verder is het duo van Clockartz ook aanwezig. Deze keer treden ze ‘LIVE’ op. In een eerder bericht werd al aangegeven dat ze op speciale wijze met invloeden komen voor hun muziekstijl. Daarbij experimenteren ze met techno, oudere hardstyle, minimal en alles anders wat naar hun mening ‘cool’ in de oren klinkt. Daarbuiten staat de act van B-Frontliner LIVE ook in bijzonder daglicht. Dit is namelijk voor de tweede keer dit jaar dat de heren samen op het podium staan.

Er is door de organisatie ook anders gekeken naar de tijden. Het feest begint dit jaar al om 13.00 en eindigt vervolgens om 01.00. Dit betekent dat er vanaf nu twaalf uur lang tijd is voor de vetste raw hardstyle. En als je goed hebt gelezen, heb je zeker gezien dat het evenement voornamelijk overdag plaatsvindt in tegenoverstelling tot de voorgaande jaren. Dit betekent dat je nog kunt genieten van een verdiende afterparty! Daarnaast zal er, door de ruimere voorziening, sprake zijn van een dikkere show, super gaaf stagedesign en meer FX dan ooit voorheen.  En met een ticketprijs van slechts €29,50 is dit een evenement die je zeker aan je agenda toe mag voegen.

Reageren