Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Binnenkort is het alweer tijd voor de nieuwste editie van ST8MENT: het evenement dat al jarenlang de harten van (raw) hardstyle liefhebbers verovert. In het Brabantse Best is het hier altijd beuken geblazen, dus wij zetten hier op een rijtje wat je kunt verwachten deze ‘Riot’. 

LEES OOK: 10 redenen waarom je bij het rauwe ritueel van ST8MENT wil zijn

“Let’s make a ST8MENT!”

ST8MENT is al jarenlang een prik op de agenda van menig hardstyle liefhebber. Met harde thema’s, grootse line-ups, unieke locaties en een sfeer waar je u tegen zegt wordt hier ieder jaar weer een hardstyle ST8MENT gemaakt. Ook in 2019 staat er weer een grote raw gathering op het programma: “For all the radicals, for the dedicated ravers. It’s time to unite!”

De nieuwe editie van ST8MENT wordt de absolute place to be voor alle raw hardstyle soldiers. Tijdens ‘The Riot’ zal je namelijk kunnen genieten van welgeteld 10 grote raw acts, waaronder het welbekende duo Rebelion, de queen of raw Deetox én het aanstormende talent Bloodlust. Bekijk hieronder de volledige line-up.

Dit is de line-up van ST8MENT 2019: The Riot

B-Front
E-Force
Rebelion
Surprise Act
Deetox
Malice
MYST – LIVE
Clockartz 
Bloodlust
Uncaged 
MC Dash

ST8MENT 2019

Een grootse raw hardstyle gathering

Het oplettende oog zal inmiddels gezien hebben dat de organisatie ook een grote verrassing in petto heeft voor ST8MENT 2019. Er is namelijk nog één surprise act die zich graag wil aansluiten bij de raw gathering… Welke DJ of act dit precies zal zijn moet nog onthuld worden, maar namen als Rejecta, Riot Shift en N-Vitral worden al door de ST8MENT wandelgangen gefluisterd.

De line-up van ST8MENT bevat echter nóg een speciale act. Kort geleden maakte het duo Malice bekend ieder hun eigen pad te gaan bewandelen. Waar Aleandro vanaf nu door het muzikale leven zal gaan als Sickmode, besloot Davide alleen als Malice door te gaan. Tijdens ST8MENT zal je dus als één van de allereerste keren de nieuwe Malice formatie kunnen bewonderen, waarvan er volgens Davide al absoluut veel nieuwe muziek onderweg is…

Als kers op de taart zal ook niemand minder dan MYST op zaterdag 9 november als énige DJ live plaatsnemen achter de draaitafels. MYST is een welbekende naam binnen de scene, en heeft met tracks als ‘When The Stars Connect in Space’, ‘Echo’ en ‘Where I Shine’ zeker zijn stempel op de hardstyle scene gezet. Deze set maakt dan ook een hele goede reden waarom jij de nieuwe editie van ST8MENT niet wil missen.

ST8MENT 2019

Geen sprake meer van nachtwerk!

Het is misschien wel één van de beste hardstyle trends van de afgelopen tijd: indoor feesten die gecombineerd worden met outdoor tijden. Ook ST8MENT blijft niet achter met ‘The Riot’ en presenteert dit jaar tijden van 15:00 tot 01:00. Op deze manier hoef je dus niet meer de hele zaterdag te wachten, maar kan je zo je bed uit kickrollen!

Ook de locatie van ST8MENT 2019 sluit hier haarfijn bij aan. ST8MENT vindt namelijk traditiegetrouw plaats in het Eventcentre Aquabest, gelegen in het mooie Eindhoven. Je kan er dus wel vanuit gaan dat je hier kan genieten van de Brabantse gezelligheid gecombineerd met het gekke van Eindhoven. Doe er nog wat bass, kicks en klaplongen bij en je hebt de ultieme dag voor de raw hardstyle liefhebber.

ST8MENT 2019

“This message is for all the radicals, for the dedicated ravers”

Het concept van ST8MENT maakt al jarenlang deel uit van de hardstyle scene. Inmiddels heeft het dan event dan ook al meer dan 20 succesvolle eerdere edities op haar naam staan, waaronder thema’s als ‘The Rite of Voodoo’, ‘Illuminate the Darkness’ en ‘The Fifth Element’. Van de allernieuwste ‘Riot’ kun je dus ook weer meer dan genoeg verwachten.

Hoewel er voor ST8MENT een aantal hele grote namen de DJ booth zullen betreden, valt dit zeker niet terug te zien in de ticketprijzen. Kaarten koop je namelijk voor slechts €29,50 inclusief servicekosten! Op deze manier bespaar je dus een hoop geld, wat je direct weer terug kan investeren in een hele hoop koude drankjes.

ST8MENT 2019 – The Riot zal op 9 november plaatsvinden van 15:00 tot 01:00 in het Eventcentre Aquabest. Sluit jij je aan bij deze resistance? Koop dan nu je tickets via de officiële website van het event

Afbeeldingen via Facebook-pagina ST8MENT

Reageren