Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Ben jij op zoek naar een stage bij een organisatie binnen de hardstyle? Mooi, want uit de onderstaande vacatures blijkt dat veel bedrijven uit het festivalwereldje op zoek zijn naar één of meerdere stagiaires voor het aankomende schooljaar.

LEES OOK: Reverze haalt opnieuw de grootste namen in huis: “Time Will Tell”

Van marketing tot design, van MBO tot HBO. Check de links in de beschrijvingen voor meer informatie en wie weet doe jij aankomend jaar wel ervaring op in de wereld van evenementen en muziek!

Hard News

Stage: Journalistiek
Locatie: Eindhoven

De redactie van Hard News kan vanaf aankomend jaar versterkt worden met een creatief talent. Tijdens deze stage ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedenken en schrijven van content voor de website, het afnemen van interviews met artiesten en het onderhouden van social media kanalen. Als jij leeft voor de hardere stijlen en altijd op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, dan is deze stage perfect voor jou. Stuur dan een mailtje met je motivatiebrief en CV voor 29 november naar wouter@hardnews.nl.

Absolutely Fresh

Locatie: Enschede

Bekend van onder andere Freshtival, HARDFEST en vele andere evenementen. Absolutely Fresh is een snelgroeiende evenementenorganisatie die zich focust op dance events in het oosten van Nederland. Jong, ambitieus en dedicated to the bone voor 14 festivalconcepten. Hier werken bookers, vormgevers, beeldkunstenaars, copywriters, marketinghelden, bouwers én productiebazen.

Stage: Productie Assistent
Stage: Marketing & communicatie

Art of Dance

Locatie: Almere

De organisatie achter Masters of Hardcore, Dominator Festival, Supremacy, Free Festival, Snakepit en meer. Art of Dance in Almere heeft ruimte voor een gedreven, flexibele stagiair(e) Marketing met flexibele start datum! Als stagiair(e) Marketing ondersteun je het marketingteam in de aanloop naar de evenementen en uiteraard op de evenementen zelf. Daarnaast is het de uitdaging om verbonden te blijven met de doelgroep door middel van online content zoals livestreams, virtual reality en meer.

Stage: Marketing

stage supremacy 2022 hardstyle art of dance vacature

B2S

Locatie: Amsterdam

B2S is een begrip binnen de hardere stijlen en verantwoordelijk voor onder andere Decibel outdoor, Supersized Kingsday, Pussy lounge en Hardcore4life. “Wat in 2001 begon met een droom, een passie en een doel is anno 2021 meer dan werkelijkheid geworden. We zijn met B2S uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende organisaties in de evenementen scene. Hoe we zo ver gekomen zijn? We maken non-stop vette dingen, met hard dance music als stralend middelpunt. Het is de verbindende factor tussen duizenden feestende mensen die we jaarlijks bij elkaar brengen op talloze locaties. Samen maken we onbetaalbare herinneringen. Wij kunnen ons niets mooiers bedenken. Jij?”

Stage: Marketing
Stage: Productie

BKJN Events

Locatie: Hazerswoude-Dorp

Gaat jouw hart sneller kloppen van Hardcore, Uptempo, Frenchcore en alles wat daarmee te maken heeft? Heb jij een passie voor (online) marketing, content creatie, social media en weet jij als geen ander hoe je hier het meeste uit kan halen? Dan is BKJN op zoek naar jou.

Tijdens jouw stage bij BKJN ondersteun je de marketingafdeling voor verschillende merken, zoals BKJN Events, BKJN Bookings, BKJN vs. Partyraiser & TITANIUM Festival. Afhankelijk van jouw opleiding en interesses voer jij diverse werkzaamheden uit binnen de afdeling: denk aan social media marketing & advertising, e-mailmarketing, (visuele) content creatie/copywriting en community building. Daarnaast denk je mee over de marketingcampagnes voor evenementen, en ben je een belangrijke schakel in het uitvoeren hiervan.

Stage: Marketing

Cyndium

Locatie: Amsterdam

Cyndium is een evenementenorganisatie, platenlabel en artiesten bookings agency met een enorme ervaring in het organiseren van (hard)dance events in binnen- en buitenland. Met als paradepaardje Pandemonium: een evenement gehouden in Sporthallen Zuid te Amsterdam voor ruim 12.000 bezoekers. Cyndium is op zoek naar verschillende functies binnen het bedrijf en bieden een stage aan voor de volgende functies.

Stage: Marketeer-stagiair
Stage: Productie-stagiair
Stage: Vormgever-stagiair
Stage: Video editor-stagiair

Dirty Workz

Locatie: Hoogstraten (België)

Dirty Workz is op zoek naar een stagiair(e) in grafisch (illustratief) ontwerp. Je zult je bezig gaan houden met merchandise, DTP werk en social media content. Tevens krijg je de ruimte om commercieel mee te denken aan toekomstige projecten en campagnes. Heb jij die vonk en denk jij dat je de Dirty Workz crew kan versterken? Stuur dan je enthousiaste motivatiebrief en portfolio met aantoonbaar materiaal + CV naar didier@dirtyworkz.com.

Stage: Grafisch Design / Illustrator

E&A Events

Locatie: Amsterdam

Van de makers van Don’t Let Daddy Know en Kingsland Festival. E&A Events is vanaf februari 2022 op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair(e). Het kantoor is gevestigd in Amsterdam. Je bent een echte festival liefhebber, creatief, flexibel, stressbestendig en hebt oog voor detail. Herken jij jezelf in dit profiel?

Stage: Online Marketing

ID&T

Locatie: Amsterdam

ID&T (natuurlijk bekend van onder andere Mysteryland en Thunderdome) is opzoek naar een stagiair Office Management/Front Desk. Als stagiair Office Management/Front Desk bij ID&T ben je een spin in het web. Je bent flexibel en staat voor iedereen klaar. Als stagiair Office Management/Front Desk ben je voornamelijk bezig met het ontzorgen van je collega’s en het op orde houden van ons kantoor.

Stage: Office Management/Front Desk

Intents Festival

Locatie: Oisterwijk

Intents Festival organiseert jaarlijks diverse publieksevenementen gericht op dance met als focus de hardere stijlen. Intents Festival wordt jaarlijks tijdens het eerste weekend van juni uitbundig gevierd met tienduizenden festivalliefhebbers. Daarnaast ontwikkelen wij diverse concepten als Outrageous!, Dynamite, Relive en Fanaticz. Bezoekersbeleving en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Stage: Evenementen (meewerk)

intents festival karnaval stage hardstyle vacature marketing evenementen

Most Wanted DJ

Locatie: Almere

Most Wanted DJ Agency is ’s werelds grootste agency op het gebied van hard dance artiesten. Most Wanted DJ vertegenwoordigt artiesten als Angerfist, Radical Redemption, Miss K8, Warface en nog veel meer. Daarnaast draaien er een aantal succesvolle webshops waarin merchandise verkocht wordt van o.a. muzieklabels (Masters of Hardcore, Minus is More, End of Line), artiesten en events.

Als stagiair(e) design ondersteun je het marketing, merchandise, muziek en event team. Naast het meewerken aan merchandise designs ben je er medeverantwoordelijk voor dat de zichtbare content van de webshops, labels en events er, zowel online als offline, top uit ziet! Als stagiair(e) bij Most Wanted DJ ondersteun je verschillende taken binnen het bedrijf. Je werkt in een jong en dynamisch bedrijf, waar eigen input meer dan welkom is.

Stage: Design
Stage: Music & Marketing

Par-T

Locatie: Erp

Par-T is bekend van grote evenementen zoals 7th Sunday en Harmony of Hardcore. Het organiseert internationale evenementen en festivals Nederland, België en Mexico, is opgericht in 2004 en gevestigd in Noord-Brabant. Par-T realiseert spectaculaire concepten binnen de evenementen sector. De grootschalige, maar intieme setting van de evenementen biedt de bezoeker de sensatie waar zij naar opzoek zijn. Par-T ontwikkelt voor elk evenement een uniek concept, waarbij we alle facetten in eigen beheer hebben. Hierbij streven we naar het intense gevoel van geluk, vreugde en verassing voor elke bezoeker en staat service hoog in het vaandel.

Stagiair(e): Event Operators
Stagiair(e): Influencer Marketing
Stagiair(e): Productie
Stagiair(e): Grafisch Vormgever
Stagiair(e): Decor Ontwerper
Stagiair(e): Online Communicatie
Stagiair(e): Multimedia
Stagiair(e): Event Promotion

Q-dance

Locatie: Amsterdam

Studenten opgelet, momenteel heeft Q-dance weer plek voor een stagiair(e) op onze Marketing Communicatie (MARCOM) afdeling. Is ‘BE DEDIQATED’ jouw motto, ken jij de hardstyle scene van binnenuit en heb jij ambitie om professioneel aan de slag te gaan binnen de hardste tak van de dance industrie? Dan is dit de stageplek voor jou.

Ter ondersteuning van het marketing- en communicatieteam is Q-dance (verantwoordelijk voor onder andere Defqon.1 en Qlimax) op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige stagiair(e) met verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. De werkzaamheden lopen uiteen, maar de focus ligt op customer care, webredactie en social media. Uiteraard kijken we samen met jou naar jouw talenten, wensen en ambities om zo het meeste uit jouw stage te halen. Let op, er is in deze periode geen ruimte voor een afstudeeropdracht/onderzoek.

Stage: Marketing

q-dance hardstyle stage evenementen festival vacature 2022 qlimax

REBiRTH Festival

Locatie: Haaren (Noord-Brabant)

Stichting Rebirth Events is op zoek naar een enthousiaste marketing & communicatie stagiair(e)! Leef jij voor het festivalseizoen en is het jouw droom om festivals en evenementen te organiseren? Dan is REBiRTH op zoek naar jou.

Als stagiair(e) marketing & communicatie ga je meewerken aan de social media uitingen voor evenementen zoals REBiRTH Festival en REBELLiON, creëer je toffe content, houd je de klantenservice & website bij en ondersteun je tijdens de productie tijdens de evenementen. REBiRTH Events zoekt naar een meewerk stagiair(e) voor het voorjaar van 2022, vanaf begin februari voor ongeveer 20 weken (in overleg).

Stage: Marketing

Scantraxx

Locatie: De Meern

Voor 2022 is Scantraxx op zoek naar een stagiair Music & Marketing Management (40 uur per week). Tijdens de stage ondersteun je het team van Scantraxx, het label van onder andere D-Block & S-te-Fan, Devin Wild en The Prophet. De stage start op 1 februari! Kom jij het team versterken?

Stage: Music & Marketing Management

Start Moovin

Locatie: Den Bosch

Op zoek naar een stage waarbij je mag werken met de grootste festivals en artiesten? Ben jij in het weekend vaak te vinden op menig festivalterrein? Start Moovin zoekt een student die pas vrolijk wordt wanneer er muziek uit de speakers klinkt en weet wat er speelt in de festivalwereld!

Start Moovin is een online marketingbureau gericht op evenementen, artiesten en andere bedrijven in de muziek-entertainmentindustrie. Zij houden ons dagelijks bezig met het bedenken van concepten, creëren van (social) content, uitwerken van strategieën en vele andere marketingactiviteiten. Dit doen zij o.a. voor The Event Warehouse, SMÈRRIG, Shockerz Events, One Of The Guys en REBiRTH Festival.

Stage: Communicatie & Multimedia
Stage: Social Advertising & Online Marketing

Omslagfoto via website Q-dance / EDMKevin

Reageren