Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Iedereen kent het wel, een stageplek zoeken. Ieder jaar zijn duizenden studenten op zoek naar een bedrijf om stage te lopen, maar ook bedrijven binnen de hardere stijlen staan te springen om frisse, gedreven studenten om het team te versterken. Daarom hebben wij voor jou een lijst gemaakt met stageplekken waar jij vanaf februari kunt beginnen.


Hard News

Stage: Journalistiek en/of Communicatie & Multimedia
Locatie: Rosmalen

De redactie van Hard News is voor de periode van feburari tot juli op zoek naar creatief talent. Tijdens deze stage ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedenken en schrijven van content voor de website, het afnemen van interviews met artiesten en het onderhouden van social media kanalen en contact met organisaties. Als jij leeft voor de hardere stijlen en altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, dan is deze stage perfect voor jou. Stuur dan een mailtje met je motivatiebrief en CV naar wouter@hardnews.nl en wie weet sluit jij straks je dagen wel af met je favoriete liveset.

Meer informatie: https://www.hardnews.nl/stageplek-nodig-hard-news-is-op-zoek-naar-creatief-talent/

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, menigte en nacht


Absolutely Fresh

Locatie: Enschede

Stagiair(e) Productie

In deze stage ga je meewerken aan de bouw van festivals. Je bent bezig met dingen als inkoop, maken van logistieke draaiboeken, onderhouden van contact met leveranciers en het op- en afbouwen van festivals. Daarnaast help je mee met het voorbereiden en maken van decoratie. De stageperiode duurt 5 maanden en begint eind januari/begin februari. Let wel op, dit is een meeloopstage, geen afstudeerstage. Mocht je interesse hebben, mail dan je motivatiebrief en CV naar info@absolutelyfresh.nl en richt die tot Mats Meijer. Vergeet niet om in de onderwerpregel ‘Sollicitatie Productie Assistent’ te zetten.

Stagiair(e) Marketing & Content Creatie

De termen storytelling, SEO en deadlines zijn geen vreemde woorden voor je als je jouw communicatieplan samen met team marketing uitstippelt en uitwerkt. Jij brengt een groot deel van je tijd door op social media en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Je denkt graag mee over onze online & offline marketingcampagnes en tot slot: je krijgt geregled de kans om in te haken op organisatorische vraagstukken, omdat jij weet wat er speelt in de muziek- & entertainmentindustrie. Kortom een unieke kans om je ervaring plus je netwerk in deze branche uit te breiden! Mocht je interesse hebben stuur dan je gelikte CV, LinkedIn profiel of sollicitatievideo met een leuk begeleidend tekstje naar Rik van de Merwe – info@absolutelyfresh.nl – met als onderwerp: Stage Marketing & Content Creatie.

Meer informatie: http://www.absolutelyfresh.nl/nieuws/


Bass Events

Stage: Marketing
Locatie: Turnhout (België)

Bass Events is een organisator van evenementen, die zich richt op de hardere stijlen binnen de dance scene in België. Voor de komende stageperiode zijn ook zij op zoek naar een stagiair die het marketing team komt versterken. Je ondersteunt dit team op een enthousiaste wijze en werk je aan het opstellen van nieuwsbrieven, het monitoren en rapporteren van online kanalen en het onderhouden van social media. Ben jij hiervoor in de wieg gelegd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@bassevents.nl en misschien ben jij wel de nieuwe aanwinst van het marketing team na de zomer. Het kantoor van Bass Events is overigens verhuisd naar Turnhout, wat vlakbij de Nederlandse grens ligt.

Meer informatie: http://www.bassevents.be/news/7723-marketing_stagiaire_gezocht

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte en concert


Be Yourself Music

Stage: Vormgeving / CMD
Locatie: Gorinchem

Be Yourself Music is een platenmaatschappij en management waar artiesten als LNY TNZ en Wildstylez bij aangesloten zijn. Tijdens deze stage ga je werken aan dingen als artwork en het produceren van promo video’s. Ook het bedenken van content voor social media en het bijhouden van deze kanalen hoort bij deze stage. Kortom, een stage waar je in aanraking komt met heel veel verschillende aspecten van de dance scene. Mocht je nou interesse hebben, stuur dan een mailtje met je CV en motivatiebrief naar hans@beyourselfmusic.com en wie weet werk jij straks allemaal mee aan deze dingen. Hoe tof is dat!

Meer informatie: https://beyourselfmusic.com/jobs/


Cyndium

Stage: Vormgever
Locatie: Amsterdam

Voor het creatieve team is Cyndium op zoek naar een vormgever stagiaire die hun team komt versterken. Dus heb jij oog voor detail en interesse in compositie, typografie en kleur? Dan is deze stage perfect voor jou. Als je nou wilt solliciteren, stuur dan een mailtje naar info@cyndium.com en vermeld in de onderwerpregel ‘Vormgever Stagiaire Vacature’. Wie weet ben jij de volgende vormgever die het team komt versterken.

Meer informatie: https://www.cyndium.com/vacancies/


ID&T

Locatie: Landsmeer

Commercieel medewerker stagiair(e)

Ben je innovatief, ondernemend en wil jij stagelopen in een van de meest toonaangevende bedrijven in de event industrie? Dan is dit jouw kans! Vanaf februari 2019 is ID&T op zoek naar een commercieel medewerker stagiair(e) die onze Merchandise afdeling kan assisteren in de dagelijkse werkzaamheden van het team dat bestaat uit 6 medewerkers.

Ben je geïnteresseerd en vind je dat je past in het functie profile van deze stageplek. Solliciteer dan direct door een motivatie en cv te sturen naar jobs@id-t.com. Je kan tot 30 november 2018 solliciteren.

Meer informatie: http://www.id-t.com/company/jobs


Intents Festival

Locatie: Oisterwijk

Stage evenementen (MB04/HBO)

Intents Festival organiseert jaarlijks diverse publieksevenementen gericht op dance met als focus de hardere stijlen. Dit jaar bestaat Intents Festival 15 jaar en dat is met tienduizenden bezoekers het eerste weekend van juni uitbundig gevierd. Tijdens het carnavalsweekend organiseren wij Karnaval Festival. Daarnaast ontwikkelen wij diverse concepten als Outrageous!, Dynamite, Relive, Fanaticz en de Boombox. Bezoekersbeleving en kwaliteit staan bij Intents Festival hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd? Stuur dan een korte maar krachtige motivatiebrief + CV naar klantenservice@intentsfestival.nl met in het onderwerp “Stage evenementen” en je naam.

Meer informatie: https://intentsfestival.nl/download/vacature/vacature-stagiair-IntentsFestival2019.pdf


Most Wanted DJ Agency

Locatie: Almere

HBO Stagiaire – Music & Marketing

Most Wanted DJ Agency is per februari 2019 opzoek naar een stagiair(e) met affiniteit binnen de hardere stijlen van de dance muziek! Most Wanted DJ houdt zich bezig met het beheren van de boekingsagenda’s en het managen van ’s werelds populairste ‘harder-styles’ artiesten. Daarnaast ontwikkelen wij concepten die wereldwijd uitgerold worden en zijn we actief in de muzieklabel en merchandise markt. Gevestigd in Almere, met dedicated team, kun je hier ervaring opdoen aan allerlei aspecten binnen de muziek en evenementenbranche.

Als stagiair(e) bij Most Wanted DJ ondersteun je verschillende taken binnen het bedrijf. Je werkt in een jong en dynamisch bedrijf, waar eigen input meer dan welkom is. Heb je interesse in deze vacature? Mail dan uiterlijk voor donderdag 15 december je motivatiebrief met CV en foto naar vacatures@mostwanted.dj.

Meer informatiehttp://mostwanted.dj/news/intern2019


Mysteryland

Locatie: Landsmeer

Mysteryland zoekt van januari 2019 t/m september 2019 een enthousiaste, leuke en hardwerkende stagiair(e)s voor verschillende doeleinden op fulltime basis. Het kantoor van Mysteryland is gevestigd in Landsmeer.

Stagiair(e) Office & Event Assistent

Als stagiair(e) Office & Event Assistent ben jij het gezicht van het kantoor van Mysteryland. Je bent een duizendpoot en een spin in het web! Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Dit betekent onder andere dat je zorgt voor een warm welkom indien er bezoek is, het beheren van de voorraad tot aan het verzorgen van de lunch. Daarnaast ondersteun je het team op kantoor én tijdens de evenementen met allerlei taken die voortkomen uit de verschillende disciplines. Jij zorgt ervoor dat je collega’s onbezorgd kunnen werken.

Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van je CV en een pasfoto, uiterlijk vrijdag 23 november naar: info@mysteryland.com onder vermelding van Stagiair(e) Office & Event Assistent.

Stagiair(e) Online Marketing & Customer Service

Als stagiaire ben jij onderdeel van het marketing team. Hierdoor krijg je inzicht in de marketing strategie en campagne uitvoering van Mysteryland. Het marketing team is verantwoordelijk voor de kaartverkoop en het doel is om het totale aantal beschikbare kaarten in een zo kort mogelijke tijd te verkopen.  Aan het begin van het jaar maakt het team een strategisch campagneplan, die zij vervolgens over het hele jaar uitvoeren. Dit campagneplan is opgedeeld in offline, online en content campagnes. Naast deze campagnes is onze customer service van enorm belang.

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van je CV en een pasfoto, uiterlijk vrijdag 23 november naar: info@mysteryland.com onder vermelding van Online Marketing & Customer Service.

Stagiair(e) Artists handling & Production Assistant

Je bent in deze stage direct ondersteuning van de programmeur en de artist handling coordinator voor Mysteryland. Taken variëren van administratieve werkzaamheden tot aan het ondersteunen in allerlei taken met betrekking tot Artist Handling. Jij zorgt samen met het team dat de artiest van alle informative voorzien is met betrekking tot zijn of haar optreden.

Is dit iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van je CV en een pasfoto, uiterlijk vrijdag 23 november 2019 naar: info@mysteryland.com onder vermelding van: Stage Artists handler & production assistant.

Stagiair(e) Event Operations

Als stagiair(e) Event Operations ondersteun je onder andere de operationele afdeling van Mysteryland. Jij bent het centrale punt waar veel operationele zaken samenkomen. Van begin tot het eind maak je het productieproces mee en heb je contact met verschillende leveranciers, partners en teamleden. Deze stage richt zich vooral op de uitvoerende, ondersteunende en operationele kant van evenementen en is zeer variërend.

In de voorbereiding werk je op kantoor. Je hebt van A tot Z contact met het eigen team en verschillende leveranciers. Je zorgt dat alles geregeld is, zodat iedereen onbezorgd het festival kan opbouwen en de show kan draaien. In de uitvoer zit jij vanaf het eerste moment tot het allerlaatste moment op locatie. Je bent het centrale punt, een spin in het web, service gericht en het visitekaartje van de organisatie.

Ben jij hier geschikt voor? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van je CV en een pasfoto uiterlijk vrijdag 7 december naar: info@mysteryland.com onder vermelding van Stagiair(e) Event Operations.

Meer informatie: http://www.id-t.com/company/jobs


Outlaw Events / Gearbox Digital / Pure Bookings

Locatie: Zaandam

Stage Marketing & Communicatie

Zoek jij een uitdagende stage in de evenementenbranche? Bij Outlaw Events krijg jij de unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van een startende evenementen organisatie. Zij organiseren hoofdzakelijke dance evenementen in de hardere stijlen, o.a. Snowbass Festival, Suppression en Royaal Kabaal.

Geïnteresseerd? Bekijk dan de vacature via de onderstaande link.

Meer informatie: https://www.facebook.com/job_opening/2022418904504907/?source=post


Par-T

Locatie: Erp

Stagiair(e) Online Communicatie

Voor de periode februari 2019 t/m juni 2019 is evenementen organisatie Par-T op zoek naar een stagiair die meesterlijk om kan gaan met pen en papier op het gebied van marketing en communicatie. Een aantal van de taken die je krijgt zijn het schrijven van nieuwsbrieven en persberichten, het bedenken en uitvoeren van cross mediale producten en het onderhouden van de social media platformen. Als deze stage jou op het lijf geschreven is, stuur dan je motivatiebrief, CV, portfolio en een duidelijke foto van jezelf naar press@par-t.nl en wie weet loop jij hier vanaf februari wel stage.

Stagiair(e) Event Promotion

Tijdens deze stage ga je evenementen organisatie Par-T ondersteunen met marketing activiteiten, het bedenken van crossmediale producties, ondersteunen van offline communicatie en merkactivaties op evenementen ondersteunen. Deze stage loopt van februari 2019 t/m juni 2019. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief, portfolio, CV en duidelijke foto naar bas@par-t.nl en wie weet ben jij straks wel werkzaam bij Par-T.

Stagiair(e) Decor Ontwerper

Wanneer je de nieuwe stagiair decor ontwerpen wordt bij Par-T na deze zomer, ga je aan het werk met verschillende dingen. Je gaat decor en podia ontwerpen en vormgeven, grafisch en technisch ontwerpen uitwerken en uitvoeren en opbouwen van het festival. Tijdens het festival zul je dus ook meewerken op het veld. Ervaring met AutoCAD is wel een pré voor deze stage. Is deze stage jou op het lijf geschreven, stuur dan je motivatiebrief, portfolio, CV en een duidelijke foto naar han@par-t.nl en wie weet bouw jij straks podia op de vetste festivals.

Stagiair(e) Multimedia

Tijdens deze stage ga je onder andere de marketing activiteiten van Par-T ondersteunen en zorg je voor de vormgeving van de content voor diverse kanalen. Par-T biedt je veel ruimte voor eigen inbreng, dus je creatieve ingevingen worden zeer gewaardeerd. Is deze stage jou op het lijf geschreven? Reageer dan door ons een motivatiebrief, portfolio, je cv en duidelijke foto toe te sturen naar press@par-t.nl

Stagiair(e) Grafisch Vormgever

Ben jij als een vis in het water in programma’s als Photoshop, Indesign en Illustrator en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven! Als stagiair(e) grafisch vormgever werk jij mee aan de diverse uitingen van de evenementen en denk je mee en bewaak je de doorvoering van conceptualisering van de evenementen van Par-T Ben je enthousiast geworden en is deze stage je op het lijf geschreven, dan kun je reageren door ons een motivatiebrief, portfolio, je cv en duidelijke foto toe te sturen naar bas@par-t.nl.

Alle vacatures: http://par-t.eu/nl/jobs-nl/


Q-dance

Locatie: Landsmeer

Stagiair(e) Office & Facilities

Je bent als Office & Facilities Manager verantwoordelijk voor alle faciliteiten binnen en om het kantoor. De werkzaamheden zijn erg variërend, o.a. het verwerken van de post, het inplannen van afspraken, het notuleren tijdens meetings en voorraadbeheer. Denk daarnaast ook aan de inkoop en het organiseren van borrels. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van en het coördineren van de GUEST/CREW/VIP Entrance tijdens de evenementen. Ben je hét nieuwe visitekaartje van de organisatie? Dan zien we graag jouw sollicitatie verschijnen! Stuur je motivatie en CV uiterlijk 1 januari 2019 naar vacature@q-dance.com onder vermelding van ‘Stagiair(e) Office & Facilities’

Stagiair(e) Marketing

Als ondersteuning van het marketingteam zijn wij op zoek naar een zelfstandige, assertieve stagiair(e) met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. De werkzaamheden lopen uiteen, maar je focus ligt op tekstuele ondersteuning, customer care, het beheren van de website en ondersteuning op social media. Tijdens de evenementen zal de stagiair worden ingezet voor verschillende werkzaamheden op het gebied van marketing & communicatie. Er is geen ruimte voor een afstudeeropdracht/onderzoek. We zijn op zoek naar een fulltime meewerk stagiair(e) die van januari 2019 t/m september 2019 de marketingafdeling komt ondersteunen. Zie jij deze stage helemaal zitten? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV (in het Engels) naar vacature@q-dance.com.

Stagiair(e) Commerce & Data analysis

Ben je kritisch en wil je graag het naadje van de kous weten? Durf je door te vragen als je voelt dat iets niet klopt en neem je geen genoegen met een oppervlakkig antwoord? Ben je over het algemeen geen druktemaker, maar wel iemand die graag het initiatief neemt en vindt je het ook nog eens leuk om met cijfers te werken en geldstromen te volgen? Dan zien we graag jouw sollicitatie verschijnen. Stuur je motivatie en CV naar vacature@q-dance.com onder vermelding van ‘Stagiair(e) Commerce & Data Analysis.

Meer informatie: https://www.q-dance.com/en/static/vacatures


Q-dance Australië

Op het kantoor in Sydney, Australië hebben wij een tweetal geweldige stageplekken beschikbaar voor een 3e (of 4e-jaars student) voor de periode van begin mei 2019 t/m eind september 2019 – ca. 20 weken.

De voorkeur gaat uit naar een 3e-jaars student, zodat je zoveel mogelijk kunt meedraaien in de diverse afdelingen binnen onze organisatie Down Under, omdat de verwachting is dat je minimaal 60% van je tijd van je tijd bezig zult zijn met creatieve en operationele werkzaamheden voor het jaarlijkse Defqon.1 Festival. Q-dance staat ook zeker open voor afstudeerstages, maar houdt er dus rekening mee dat je de meeste tijd bezig bent om actief ‘mee te draaien’ binnen de organisatie.

Alle werkzaamheden die je verricht staan in het teken van het grootste festival voor de hardere stijlen in Australië: Defqon.1. Naast een volledige kijk in de keuken van Q-dance en de voorbereiding op een mega event zoals Defqon.1, leer je tevens om te werken en om te gaan met mensen binnen een buitenlandse (en compleet andere) cultuur. No worries mate!

Stagiair(e) Q-dance Ambassador & community manager

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het landelijke Q-dance Ambassador netwerk (ca. 350 mensen). Q-dance Ambassadors zijn de meest diehard fans die meehelpen om Defqon.1 Festival te promoten d.m.v. mond-op-mond reclame, sociaal netwerken, fysieke kaartverkoop etc. Jij bent het gezicht voor Q-dance binnen de Hardstyle community in Sydney, en vormt het hart van de meest gepassioneerde en loyale Hardstyle familie ter wereld.

Stagiair(e) Marketing creative

Voor deze rol ben je medeverantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en uitrollen van promotie campagnes voor Defqon.1, zowel on- als offline. Je bent het creatieve hart van de organisatie en je houdt je bezig met zowel de on- en offline content die verspreid wordt in de aanloop naar Defqon.

Klinken deze stages als de juiste uitdaging voor jou? Dan ziet Q-dance Australië jouw sollicitatie graag voor 31 december 2018 verschijnen. First come, first served! Zolang de vacature nog online staat is deze nog beschikbaar. Stuur je motivatie en CV nu (in het Engels) naar info@q-dance.com.au.

Meer informatie: https://www.q-dance.com/en/static/vacatures

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte, nacht en buiten


REBiRTH Festival

Locatie: Haaren (in de buurt van Den Bosch)

Stagiair(e) Communicatie

Heb jij talent voor communicatie en ben je gek op hard dance festivals? Weet jij precies wat er leeft onder de bezoekers en kun je dit vertalen naar unieke ideeën voor on- en offline marketing? REBiRTH Events is op zoek naar een ambitieuze en zelfstandige stagiaire voor een meewerkstage.

REBiRTH heeft plaats voor een meewerkstage in de periode februari 2019 – juni 2019. Stuur een mail met je motivatie, portfolio, beknopt CV en foto naar tom@rebirth-festival.nl.

Stagiair(e) Multimedia design

Heb jij talent voor multimedia design en ben je gek op hard dance festivals? Weet jij precies wat er leeft onder onze bezoekers en kun je dit vertalen naar unieke ideeën voor on- en offline marketing?

REBiRTH Events is op zoek naar een ambitieuze en zelfstandige stagiaire voor een meewerkstage in de periode februari 2019 t/m juni 2019. Ben jij enthousiast geworden? Stuur een mail met je motivatie, portfolio, beknopt CV en foto naar tom@rebirth-festival.nl.

Check voor meer info: https://www.rebirth-festival.nl/stage/


Rige Entertainment

Stage: Grafisch Vormgever
Locatie: Poortugaal (in de buurt van Rotterdam)

Een stage waarin je grafisch kunt vormgeven voor de muziekstijl waar je het meest van houdt. Dat biedt de stage bij Rige Entertainment. Je gaat aan het werk met het printen van kleding, het designen van social media en het aantrekkelijk maken van websites. Ook het meedenken aan creatieve concepten voor artiesten en evenementen behoort tot jouw takenpakket.

“Wij zien graag dat stagiaires niet alleen maar hoeven te knippen en plakken, maar juist met eigen ideeën aan de gang gaan”, aldus Rige Entertainment. Ben jij nou het nieuwe vormgeving talent en wil je werken bij Rige Entertainment? Dat kan. Stuur een mailtje naar bookings@rige.nl met je CV en motivatiebrief.

Stage: Social media / administratie
Locatie: Poortugaal (in de buurt van Rotterdam)

Rige Entertainment BV is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) social media die het team gaat ondersteunen op verschillende vlakken. Wij zoeken een kandidaat die affiniteit heeft met de hardere stijlen scene en weet van aanpakken.

Ben jij nou het nieuwe vormgeving of social media talent en wil je werken bij Rige Entertainment? Dat kan. Stuur een mailtje naar natasha@rige.net met je CV en motivatiebrief.


Scantraxx

Stage: Multimedia design
Locatie: Utrecht

Voor na de zomer is Scantraxx op zoek naar een multimedia designer die het team komt versterken. Tijdens deze stage, die 6 maanden duurt, zul je het muziek- en marketing management team van het label bijstaan met het maken van visuele producten. Ervaring met Adobe Suit is wenselijk. Een afstudeerstage is mogelijk bij deze vacature. De stageperiode loopt van 5 februari tot 23 augustus. Mocht je interesse hebben in deze stage, stuur dan je CV en motivatiebrief naar rens@scantraxx.com voor 1 december, want dan sluit de sollicitatieprocedure. Vergeet niet om ‘Internship Design Scantraxx 2019’ in de onderwerpregel te zetten.

Meer informatie: http://www.scantraxx.com/jobs/


Square1 Agency

Stage: Boeker
Locatie: Amsterdam

De werkzaamheden van deze stage lopen uiteen, maar de focus zal liggen op de boekingen van Square1 Agency. Tijdens evenementen ben je werkzaam binnen het artist handling team. Op normale werkdagen ondersteun je het boekingskantoor, hou je de social media en website up to date, onderhoud je contact met artiesten en boekingskantoren en stel je offertes, contracten en facturen op. Een flinke waslijst aan taken dus. Maar mocht deze stage je volledige interesse getrokken hebben, stuur dan een mailtje naar info@cyndium.com en vermeld ‘Square1 Boeker Vacature’ in de onderwerpregel.

Meer informatie: https://www.cyndium.com/vacancies/


the apPARTYment

Stage: AV-specialist
Locatie: Brecht (België)

Het bedrijf ‘The apPARTYment’ is verantwoordelijk geweest voor videoclips als ‘Angels & Demons’ en ‘Twilight Zone’ van D-Block & S-Te-Fan, ‘The Project’ en ‘The XPRMNT’ van Sub Zero Project en vele anderen. ‘The apPARTYment’ is opzoek naar een stagaire AV-specialist. Wat houdt de stage juist in? Het editten van videoclips en recaps, het uitdenken en de productie van videoclips en op festivals filmen voor artiesten zoals Coone, Da Tweekaz, Sub Zero Project, Hard Driver, Devin Wild, D-Block & S-Te-Fan and more! Ervaring met Premiere Pro en After Effects vereist.

Mailen voor meer informatie naar info@theappartyment.be


WiSH Events

Locatie: Beek en Donk

Vacature: Junior Marketeer & Booking Assistant

WiSH Events is vanaf medio november 2018 op zoek naar een ambitieuze festivalliefhebber die op zoek is naar een Marketing functie, gecombineerd met de rol als bookings assistant. Je bent als marketeer onder andere (mede)verantwoordelijk voor het bedenken en toepassen van de on- en offline marketing van al onze evenementen, het beheren van de social media tot aan het bedenken van de campagnes en marketingstrategieën. Als bookings assistant zul je ondersteuning bieden tijdens het boeken van artiesten tot aan de advancing en de handling op de events zelf.

Meer info: https://www.wishevents.nl/vacature-junior-marketeer-booking-assistant/

Vacature: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

WiSH Events zoekt vanaf medio februari een ambitieuze en zelfstandige student die helemaal thuis is in de festivalwereld en op zoek is naar een Marketing & Communicatiestage. Je bent als stagiair(e) onder andere verantwoordelijk voor het bedenken van vernieuwende marketing concepten, het bijhouden van de website, het opstellen van contentkalenders en nog veel meer! Kortom een unieke kans om je kennis, ervaring en netwerk uit te breiden!

Meer info: https://www.wishevents.nl/vacature-stagiaire-marketing-communicatie/

Vacature: Stagiair(e) Artist support / Event manager

WiSH Outdoor Nederland B.V. zoekt vanaf medio februari een ambitieuze en zelfstandige student die helemaal thuis is in de festivalwereld en op zoek is naar een stageplek waar hij/zij zich bezig gaat houden met de artisthandling ondersteuning en voorbereiding / Merchandise mee opzetten en nog veel meer. Je bent als stagiair(e) onder andere verantwoordelijk voor de voorbereiding van de artisthandling in aanloop naar het festival zelf.

Meer info: https://www.wishevents.nl/vacature-stagiaire-artist-support-event-manager/

Vacature: Stagiair(e) Productie

WiSH Events zoekt vanaf medio februari een ambitieuze en zelfstandige student die helemaal thuis is in de festivalwereld en op zoek is naar een stage in de productietak van de festivalbranche. Je bent als stagiair(e) onderdeel van het productieteam van WiSH Events! Je ondersteund het productieteam zowel in de voorbereidingen als tijdens de op en afbouw op het festivalterrein. Kortom, een unieke kans om je kennis, ervaring en netwerk uit te breiden!

Meer info: https://www.wishevents.nl/vacature-stagiaire-productie/


Ziggo Dome

Locatie: Amsterdam

Stagiair(e) Communicatie

Hier gaat het om een meeloopstage waarin je ervaring op kunt doen met onder andere het onderhouden van websites en webcare. Aan jou de taak om de online content op de website goed bij te houden, mee te denken over nieuwe content en bekijkt welke informatie de bezoeker van de website nodig heeft. Ook zal je contact met bezoekers onderhouden, met name via social media. Als deze stage perfect is voor jou, stuur dan een mailtje naar vacature@ziggodome.nl met het onderwerp ‘Stage Communicatie’. De stageperiode loopt van februari 2019 t/m juni 2019.

Stagiair(e) Event Operations

Het betreft een meeloopstage waarin je ervaring kan opdoen in de werkzaamheden op het gebied van eventmanagement. Je werkt onder leiding van de Eventmanager en de Event Coördinator en biedt ondersteuning bij de uitvoering van afspraken zoals vastgelegd in huurovereenkomsten die de Ziggo Dome sluit met diverse evenementenorganisatoren. Spreekt deze stage je aan en wil je reageren? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar vacature@ziggodome.nl, onder vermelding van “Stage Event Operations”. Voor nadere informatie of vragen mail je naar dit adres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. De stageperiode loopt van februari 2019 t/m juni 2019.

Meer informatie: https://www.ziggodome.nl/info/vacatures

Ben je onderdeel van een organisatie en heeft jouw bedrijf nog een vacature beschikbaar voor begin volgend jaar? Stuur dan een mail met de betreffende vacature naar wouter@hardnews.nl, zodat deze aan de lijst toegevoegd kan worden.

Stage Ziggo Dome

Reageren