Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Niemand minder dan Sub Sonik heeft bekendgemaakt dat zijn Kings Never Die album eraan komt. Na een tijd van stilte omtrent de DJ, is hij nu weer helemaal terug met een gloednieuwe muzikale collectie!

LEES OOK: Sub Sonik tekent bij Dirty Workz: “Glad to be part of the family!”

Dit maakte Sub Sonik bekend met een verhaal op zijn socials, waarin hij vertelt dat hij na een lastige periode nu erg trots is om zijn Kings Never Die album aan te kondigen. Ook vertelt Sub Sonik dat hij fans de aankomende weken zal updaten met nieuwe tracks, de releasedatum van het album én zelfs een albumtour.

“After a long time of silence, less music and some hard times for me personally, I’m proud to announce my brand new album called: Kings Never Die! Behind the scenes we all worked so hard to get this ready. I cannot wait for you to listen to all the new tracks! The last few weeks I already tested some tracks and the reactions were amazing.”

“I’m proud to announce my brand new album: Kings Never Die”

Wanneer het album precies gereleased zal worden, is dus nóg niet bekend. Wel weten we dat je Kings Never Die op het grote Dirty Workz label mag verwachten. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je de socials van Sub Sonik in de gaten houden.

Omslagfoto via Facebook-pagina We Are Hardstyle

Reageren