Hard News
Door Hard News

Op 24 en 25 juni is weer zover: dè aftrap van het festivalseizoen, Sunrise Festival, staat voor je deur! Geniet van een weekend vol muziek, opzwepende DJ acts en een gezellige festivalsfeer. Zoals elk jaar vindt dit zomerse festival plaats op het prachtige recreatiedomein De Lilse Bergen, waar je aan het stralend witte zandstrand alvast perfect in de vakantiestemming kan komen. Ben jij klaar om samen met je vrienden een topweekend te beleven op een zonnige locatie? Scoor dan nu jouw tickets via sunrisefestival.be!

De line-up van Sunrise biedt ook dit jaar voor iedereen wat wils: van EDM tot een grote hoeveelheid hardere stijlen, verspreid over maar liefst zes area’s. Zo kun je losgaan op jouw favoriete muziekstijl en afwisselen wanneer je daar zin in hebt. Benieuwd wie er dit jaar op Sunrise staan? Check de volledige line-up op de Sunrise website.

Voor wie alles uit zijn Sunrise weekend wil halen, is er ook dit jaar weer de Sunfields festivalcamping. Sunfields is de plaats waar jouw feest eerder begint en later eindigt en is enkel toegankelijk als je een Weekend ticket koopt. Voor bezoekers met dit ticket is er vrijdagavond een exclusieve pre-party, voorzien van een EDM-stage en een hardstyle-stage. De verkoop voor de Weekend tickets gaat elk jaar zeer snel, dus wees er op tijd bij.

Kom alvast lekker in de zomerse Sunrise-sfeer en check de aftermovie van vorig jaar:

Wil je meer weten over Sunrise, de line-up en welke soort tickets beschikbaar zijn? Ga dan snel naar de website: sunrisefestival.be.

Reageren