Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Zaterdag is het dan eindelijk zover: alle weermodellen kondigen een mooi nazomerweekend aan voor de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival! Geniet van een topdag vol muziek, opzwepende DJ acts, een gezellige festivalsfeer en pak die laatste zonnestralen van het zomerseizoen aan het stralend witte zandstrand van De Lilse Bergen. Hier alle belangrijke info op een rij.

DATUM EN OPENINGSTIJDEN
Sunset Festival gaat dit weekend 17 september door van 12:00u tot 01:00u en vindt plaats op het recreatiedomein De Lilse Bergen, net over de Belgische Kempengrens, op minder dan een half uurtje van Eindhoven of Tilburg. GPS adres: Beersebaan, 2275 Lille.
Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden “Sunset Festival”.

FESTIVAL MAP
14137976_1226227110732549_6108552577571468499_o
TIMETABLE
14205970_1224932580862002_9045795918430615503_oMINIMUM LEEFTIJD
De minimumleeftijd voor Sunset Festival is 16 jaar, maar ook als je nog 16 wordt in 2016 wordt je toegelaten. ID is verplicht.

HOW TO GET THERE
Openbaar vervoer

Kom je met de trein?
Ontdek de snelste manier om te reizen naar Sunset Festival vanaf jouw locatie op www.nmbs.be en www.delijn.be.

Kom je met de auto?
GPS: Beersebaan, 2275 Lille. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden “Festival Parking”.

Parking
De locatie heeft een ruime parkeergelegenheid, op loopafstand van Sunset Festival en kost 10 EUR. Laat geen waardevolle spullen achter in de auto. Ondanks dat er toezichthouders aanwezig zijn op het parkeerterrein kan de organisatie in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op het parkeerterrein.

Kiss & Ride
Er is een Kiss & Ride area aanwezig waar je kan worden afgezet of opgehaald. Volg de borden “Kiss & Ride area” vlakbij Sunset Festival. Deze bevindt zich aan afrit 22 van de E34 snelweg “Gierle/Vosselaar/De Lilse Bergen”. Let op: je kan uitsluitend worden afgezet en opgehaald bij deze Kiss & Ride area. De politie zal hier op toezien.

Kom je met de fiets?
Makkelijk! Volg de fietsborden naar De Lilse Bergen (Gierle) en parkeer jouw fiets gratis vlakbij de hoofdingang en volg vervolgens de borden naar het festival. De organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of diefstal dus maak je fiets zeker goed vast!

PINAUTOMATEN
Je kan geen cash geld afhalen op het festivalterrein, maar je kunt wel munten en merchandise met je bankkaart afrekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden aanvaard). We adviseren je hoe dan ook om voldoende cash geld mee te nemen.

MUNTEN
Consumpties (eten/drinken) worden afgerekend met munten. Munten kan je kopen bij een van de vele kassa’s verspreid over het terrein. Ongebruikte munten worden niet teruggenomen en niet terug betaald.

KLUISJES
Op Sunset Festival zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje kost 6 EUR met een borg van 5 EUR welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Bij verlies van je sleutel zal je pas in de week na het festival contact kunnen opnemen met de verhuurfirma van de kluisjes. Kluisjes worden op het festival zonder sleutel niet geopend, hou deze dus goed bij je!

WEERSVERWACHTING
De weersverwachting voor zaterdag ziet er goed uit! ’s Avonds koelt het wel af, dus zorg dat je voldoende warme kleren bij je hebt. Er zullen ook hoodies en shirts verkrijgbaar zijn bij onze merchandise stands (zolang de voorraad strekt!).

TICKETS
Tickets zijn nog tot zaterdag 17 september 10:00u verkrijgbaar in de online ticketshop voor de prijs van 31,50 EUR (excl. fee) en tot en met vrijdag 16 september bij de reguliere verkooppunten. Op Sunset Festival zelf zal je tickets kunnen kopen aan de dagkassa voor 40 EUR per ticket. VIP tickets zijn helemaal uitverkocht en niet meer te koop aan de dagkassa.

LOST & FOUND
Alle gevonden voorwerpen worden overhandigd aan de politie in Lille. Ben je iets verloren op Sunset Festival? Stuur een e-mail naar politie@lille.be en zij helpen jou verder.

NOG MEER VRAGEN?
Kijk eerst even op de website. Heel veel informatie kan je daar vinden: www.sunsetfestival.be. Het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden? Stuur een e-mail naar: info@sunsetfestival.be. Hou er alsjeblieft rekening mee dat het tijd kan kosten om alle e-mails te beantwoorden. Wij zullen onze uiterste best doen jou zo snel mogelijk te helpen!

SUMMER AIN’T OVER TILL SUNSET!

Reageren