Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Landgenoten opgelet, want Supersized Kingsday is volop in voorbereiding voor de verjaardag van onze koning. Na twee jaar keert het koninklijke spektakel terug op de plek waar het thuis hoort: met een 8e editie op het vertrouwde terrein van Aquabest bij Eindhoven.

LEES OOK: ‘Supersized Kingsday was het perfecte verjaardagsfeest tijdens Koningsdag’

Het is volgens Supersized Kingsday weer hoog tijd voor een royale knalfuif. De afgelopen periode wist het oranjegekleurde festival tijdens de livestreams bijvoorbeeld Paleis Beukenstein af te breken, maar nu keert het voor Koningsdag weer huiswaarts voor het échte werk. “De Hardere Stijlen zijn één van onze fijnste stukjes cultureel erfgoed. We gaan eindelijk weer helemaal stuk in het Koninkrijk der Harde stijlen!”

Organisatie B2S is achter de schermen weer vol aan de bak om het grootste hardere stijlen festival tijdens Koningsdag neer te zetten. Hiervoor nodigt het opnieuw een gigantische Orange Army uit om op te komen treden: het gaat hier om zo’n 100 verschillende artiesten verdeeld over maar liefst 8 stages. Check de volledige Supersized Kingsday 2022 line-up hier.

“Amalia kan niet wachten om (nu ze achttien jaar oud is) eindelijk naar Supersized Kingsday Festival te gaan”

Supersized Kingsday zal op woensdag 27 april 2022 plaatsvinden. Vanaf woensdag 26 januari om 20:00 uur kan iedereen (net als Prinses Amalia) een toegangskaartje bemachtigen voor deze heugelijke festiviteit. Let op: er is slechts een beperkt aantal regular tickets beschikbaar.

Omslagfoto via Facebook-pagina Supersized

Reageren