Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Supersized Kingsday laat ook dit jaar de verjaardag van onze Willy niet zomaar voorbij gaan. Het gigantische festival pakt namelijk uit met een oerhollandse livestream: vol met setjes van je favoriete artiesten en Hollandse gezelligheid.

LEES OOK: Decibel outdoor: “We hebben goede hoop dat de poorten deze zomer weer open gaan”

Normaal gesproken komen tienduizenden landgenoten naar Aquabest, maar gelukkig is het ook dit jaar alsnog Oranje Boven. Want Supersized Kingsday keert terug met een oerhollandse livestream vol gebeuk en vertier. Hiervoor heeft organisatie B2S een royale line-up in huis gehaald, met The Pitcher & Zany, Ran-D, Rebelion, Partyraiser & Spitnoise en vele anderen die voor het muzikale programma zorgen.

Maar er is nog veel meer te doen tijdens Supersized Kingsday LIVE: zoals de gloednieuwe Hollandsche Bingo. Let jij goed op tijdens de stream op 27 april, dan maak je met een volle kaart kans op o.a. een gouden ticket, die je samen met een vriend(in) levenslang toegang geeft tot het grootste Koningsdagfestival binnen de hardere stijlen.

Supersized Kingsdag 2021 LIVE line-up:

B-Front & E-Force
DJ Jantje
Panic & Mad Dog
Partyraiser & Spitnoise
The Pitcher & Zany
Anime
Deepack
N-Vitral
Ran-D
Ransom
Rebelion

Alsof het niet nog gekker kan, is ook de grabbelton na het succes van vorig jaar terug, waarbij je het Rad van Fortuin live vanuit de studio kan laten draaien voor nog meer prijzen. Wil jij er zeker van zijn dat je niets te kort komt? Haal dan het Supersized Kingsday Feestpakket in huis, vol met alles wat je nodig hebt om er een feestje van te maken bij jou thuis. Bovendien zal de kaartverkoop exclusief geopend worden voor een gelimiteerd aantal tickets. “Laat Willy niet in zijn hempie staan!”

Vier Supersized Kingsday royaal voor de buis bij je thuis

Supersized Kingsday LIVE vindt plaats op dinsdag 27 april vanaf 15:00 en is gratis te bekijken via live.b2s.nl. Voor meer informatie en om kans te maken op al deze gigantische prijzen, ga je naar de officiële website van B2S.

Omslagfoto via Facebook-pagina Supersized Kingsday

Reageren