Hard News
Door Hard News

Dat Bass Events van een feestje houdt dat wisten we al langer! In 2016 zijn ze dan ook weer volop aanwezig met onder andere Reverze, The Qontinent en het nieuwe evenement Flashback. We hebben een aantal updates van Bass Events voor je op een rijtje gezet:

Reverze “Deception” official 2016 aftermovie

Zaterdag 27 februari 2016 werden ruim 20.000 bezoekers in het Sportpaleis en de Lotto Arena getrakteerd op een knallende nacht tijdens het uitverkochte REVERZE.

Vol trots presenteert  Bass Events de nu al legendarische, officiële aftermovie!

Flashback

Op REVERZE kondigt Bass Events ook ieder jaar  de komende events voor het jaar aan. Dit jaar keert Bass Events terug naar Flanders Expo in Gent met een compleet nieuw concept: Flashback! Na jarenlang een prominent onderdeel te zijn geweest van REVERZE krijgt deze “trip down memory lane” eindelijk body op 7 mei 2016.

Helden van de avond zijn onder andere Wildstylez, Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan, Coone, Zany, Korsakoff, Dark-e, Chicago Zone, Jacky Core, Q-IC èn een “mystery guest” van formaat. De kaartverkoop is reeds gestart; de “I Love Early Bird” tickets waren in no time uitverkocht dus scoor zo snel mogelijk hier jouw tickets om deze eerste editie niet te missen!

The Qontinent – Rise of the Restless

The Qontinent, hèt Belgische Harder Styles weekend festival keert op 12-13-14 augustus terug naar het prachtige domein Puyenbroeck in Wachtebeke. (tussen Antwerpen en Gent) Het “Last Resort” van vorig jaar, wordt deze zomer opnieuw bezet door die-hard, dedicated “Rebels” die klaar zijn voor een weekend lang losgaan op het beste van de Harder Styles. Het thema van dit jaar is een voorbode op een ware revolutie: Rise Of The Restless.

Early Bird tickets zijn vanaf aanstaande zaterdag beperkt, online verkrijgbaar. Check hier de aftermovie van afgelopen jaar en geniet mee van de warme zomerzon, een dikke locatie en de unieke vibe wat The Qontinent typeert als geen ander.

 

Reacties

  • P. 11 maart 2016 - 16:20

    Reverze was dit jaar een enorme teleurstelling betreft het thema, decor en licht. Je ziet overduidelijk ook in de aftermovie dat het veel minder uitgebreidt is dan vorig jaar. Dit jaar hebben ze puur gekeken naar hoe ze winst kunnen maken inplaats van een echte beleving maken. Bass events stelt me teleur.

    Quote

Reageren