Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vroeger Was Alles Beter heeft wederom de grootste Hardstyle Classics-helden weten te strikken. Met de bekendmaking van de line-up is de kaartverkoop van start gegaan en zullen duizenden liefhebbers gaan genieten van de gouden hardstyle-periode: met een aantal nieuwe legends die hun eerste rit op VWAB zullen maken.

LEES OOK: Origins maakt sensationele terugkeer: line-up vol Raw Hardstyle Classics-legendes

Jaarlijks verrast Vroeger Was Alles Beter door de grootste namen uit te nodigen: het wordt niet voor niets het classics-evenement van het jaar genoemd. Compleet in thema maakt de VWAB-wagen met piepende banden een reis door memorylane. “Start de classics motoren, want VWAB staat op het punt om dwars door het geluid te gaan met een editie vol spanning en sensatie.”

Headliners op de line-up dit jaar zijn onder andere Brennan Heart, die zijn debuut op Vroeger Was Alles Beter zal maken. Daarnaast stappen ook Atmozfears, B-Frontliner, Omegatypez en Waverider voor het eerst aan boord en zijn er in totaal 15 legendarische acts op het podium te vinden. Bekijk de volledige Vroeger Was Alles Beter line-up hieronder.

Vroeger Was Alles Beter 2023 line-up

Brennan Heart
Adrenalize
Atmozfears
B-Frontliner
Jones
Josh & Wesz LIVE
Omegatypez
Ran-D & Adaro
Tatanka
Toneshifterz
Waverider LIVE
Wasted Penguinz
Zany 25YRS
MC Da Syndrome

“The Classics Ride of your Life!”

Vroeger Was Alles Beter 2023 vindt overdag plaats op zaterdag 28 oktober. De Loyalty sale uit de pre-registratie is ontzettend hard gegaan, dus wacht niet te lang met het halen van tickets via de officiële website van het evenement. Want VWAB is jaarlijks volledig uitverkocht.

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren