Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Na het grote succes van de vorige Vroeger Was Alles Beter-edities, maakt VWAB zich komende zomer klaar voor een unieke festival-editie. Duizenden liefhebbers van Hardstyle Classics en Raw Classics kunnen op zaterdag 13 juli voor één keer in het zonnetje gaan genieten van de tracks uit de gouden hardstyle-periode. 

LEES OOK: Zany: “Hardstyle moet weer meer sfeer krijgen”

Vroeger Was Alles Beter maakt zich op voor een gloednieuw avontuur: naast het organiseren van een indoor evenement in oktober, wordt er dit jaar ook een Classics festival georganiseerd. De festival-editie van Vroeger Was Alles Beter Festival krijgt meerdere stages waarbij zowel Hardstyle Classics als Raw Classics een prominente plek innemen. 

“Vroeger Was Alles Beter is terug in 2024!”

Als je vaker naar Classics feesten gaat, dan zal je de locatie van het festival op je duimpje kennen: de Autotron in Rosmalen, waar de indoor edities van zowel Vroeger Was Alles Beter als Origins plaatsvinden. Voor de eerste editie van Vroeger Was Alles Beter Festival wordt zowel de binnen- als de buitenlocatie van de Autotron gebruikt. 

Wist je bijvoorbeeld al dat de buitenlocatie van het Autotron een prachtige, natuurlijke omgeving biedt met water, gras en bomen? Het is de perfecte plek om in het zonnetje te genieten van Classics met een biertje in je hand.

Tijdens de laatste VWAB-editie werd ook duidelijk dat de binnenlocatie van de Autotron nog meer verbeterd is ten opzichte van voorgaande jaren. Daar is onlangs een nieuwe toevoeging aan gedaan: de zaal van de Autotron is nu volledig zwart gespoten, wat een strak en vernieuwend gevoel geeft.

Schrijf je in voor de pre-registratie van Vroeger Was Alles Beter Festival

De eerste en enige editie van Vroeger Was Alles Beter Festival 2024 vindt plaats op zaterdag 13 juli in Rosmalen. Pre-registreer je nu om als eerste een ticket te bemachtigen. VWAB is altijd volledig uitverkocht, dus mis deze kans niet en schrijf je in via deze website. De (loyalty) kaartverkoop start op donderdag 22 februari om 18:00. 

ARTWORK

Header afbeelding via Facebook pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren