Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vroeger Was Alles Beter maakt zich klaar voor het grootste hardstyle classics-evenement in de geschiedenis. Voor deze 5e editie verhuist VWAB naar de Autotron in Rosmalen, waar het duizenden liefhebbers kan verwelkomen.

LEES OOK: Mogelijk vanaf juli weer evenementen: kabinet steunt festivals

In 2017 begon Vroeger Was Alles Beter met het herleven van de gouden platen uit het hardstyle verleden. Vanaf toen kregen bezoekers tientallen legendes te zien op het podium, die het publiek de herkenbare melodieën (uit de tijd waar je nog spierpijn in je benen in plaats van in je armen kreeg) massaal lieten meezingen. En met succes: want de tickets vliegen iedere keer weer over de digitale toonbanken, met als record dat de afgelopen editie in 2019 maanden van te voren al was uitverkocht.

Nu is het tijd voor de volgende stap en wordt de vertrouwde Maaspoort ingeruild voor de Autotron in Rosmalen – de bekende locatie van Shockerz. Hiermee wordt de vijfde editie van Vroeger Was Alles Beter op grootse wijze gevierd met de muziek waar we allemaal zo van houden. De line-up blijft nog even geheim, maar volgens de organisatie wordt er op dit gebied flink uitgepakt, met nog niet eerder vertoonde namen…

‘Het grootste hardstyle classics evenement in de geschiedenis’

“Vrienden van VWAB, liefhebbers van hardstyle classics, jullie hebben dit verdiend! Een unieke show gevuld met passie, actie en bloedstollende optredens van levende legendes. Dit wordt fenomenaal!”

Gratis naar VWAB voor de rest van je leven

Vroeger Was Alles Beter vindt plaats op zaterdag 16 oktober. Tickets zijn vanaf maandag 29 maart verkrijgbaar via de officiële website van het evenement met een aanbetaling van slechts €10: mocht het evenement niet doorgaan vanwege de huidige situatie, dan kun je dit bedrag terugvragen. De eerste 500 gelukkigen met een ticket voor VWAB 2021 maken automatisch kans om hun hele leven gratis naar binnen te mogen, dus pre-registreer je nu om er als eerste bij te zijn.

vwab vroeger was alles beter hardstyle classics

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren