Peter de Valck
Door Peter de Valck

Joram Metekohy, voor velen bekend als Wildstylez, is een gevestigde naam in de hardstyle scene. Hij reist de hele wereld over om zijn sound ten gehore te brengen aan grote groepen liefhebbers. Onlangs bracht hij zijn eerste album uit, genaamd ‘Lose Control’.

Wildstylez & Max Enforcer feat. Frankie McCoy – Lose Control

Lose Control Music is ook de naam van het platenlabel opgericht in 2013 door Wildstylez en Be Yourself Music. Artiesten als Max Enforcer, Sound Rush en Demi Kanon maken, net als Joram, onderdeel uit van het euforische label.

Kelly van Soest is naast zijn hardcore-act Evil Activities ook volop bezig met Max Enforcer. De duizendpoot is van alle markten thuis en heeft zijn stijl door de jaren heen flink veranderd. Zijn tracks ‘Loudness’ (2008) en ‘Lost In Paradise’ (2013) zijn twee prachtige voorbeelden van deze metamorfose, waarbij de hoge kwaliteit uiteraard wel gewaarborgd is gebleven.

Op Snapchat maakten Wildstylez en Max Enforcer bekend dat ze na ‘Lose Control’ en ‘Get Down’ weer met elkaar de studio zijn ingedoken. Laten we hopen dat er snel een preview online komt.

Reageren