Hard News
Door Hard News

Wanneer je denkt aan het eerste weekend van juli, denk je natuurlijk aan WiSH Outdoor. Met meer dan 55.000 bezoekers in 2015 was dit festival van eigen bodem volledig uitverkocht voor de vijfde keer op rij. Hoewel het nog even duurt voordat het 1, 2 en 3 juli is, zal de early-bird kaartverkoop voor de echte die-hards binnenkort beginnen.

Vanaf 1 december zal er een beperkt aantal early-bird tickets verkrijgbaar zijn op de website van WiSH Outdoor. De reguliere kaartverkoop begint in 2016. WiSH Outdoor 2016 is een speciale editie, want het festival zal dat jaar namelijk haar 10-jarig jubileum vieren! De organisatie heeft laten weten dat ze zich volledig gaat richten op het vieren van dit jubileum samen met haar bezoekers. Daarom zal het festival gevuld zijn met grootse verrassingen!

De WiSH Outdoor early-bird tickets zullen vanaf dinsdag 1 december exclusief verkrijgbaar zijn bij www.wishoutdoor.com. Verwacht wordt dat de early-bird tickets snel uitverkocht zullen zijn, dus zorg dat je er op tijd bent!

Extra Hardstyle stage op vrijdag
Hoewel sommigen de vrijdag van WiSH Outdoor nog steeds zien als een pre-party voor de camping bezoekers, is de vrijdag de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige festival-dag. In 2016 zal er daarom, naast de house areas, een extra hardstyle area worden toegevoegd aan het programma. De zondag van WiSH Outdoor zal ook een upgrade krijgen. Als toevoeging aan het uitgebreide programma zal er een speciale 18+ area worden toegevoegd aan het festival. Meer details over deze area en de line-up van WiSH Outdoor 2016 zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Awards
WiSH Outdoor is genomineerd als mogelijke winnaar van de European Festival Awards in de categorie ‘Best medium-sized European festival of 2015’! De winnaar van deze award zal onthult worden tijdens Eurosonic Noorderslag in januari. Daarnaast is het festival ook genomineerd als ‘best dance festival of 2015’ door Festivalchart. Ga naar www.festivalchart.nl om te stemmen op je favoriete festival(s).

Reageren