Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Nadat Ace of Spades in 2016 werd geboren, staat op 27 oktober alweer de derde editie van het evenement op het programma. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we daarom 10 redenen voor je op een rijtje gezet waarom je je aan zou moeten sluiten bij de Secret Society van Ace of Spades.

1. The Secret Society

De organisatie voert het thema van Ace of Spades altijd tot in de puntjes door tijdens het evenement, wat resulteert in een stage die omringd en gedecoreerd is met schoppen, en de locatie die gevuld is met leden uit de hardstyle-familie. Dit jaar staat het event wederom in het teken van The Secret Society met een mysterieus tintje: “Those who conceal their face, will tell the truth. It is time to share secrets.”

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, nacht en concert

2. Brabantse gezelligheid

Het evenement zal plaatsvinden in het Brabantse Schijndel, in De Molenheide. Deze locatie wordt speciaal voor Ace of Spades omgetoverd tot een hardstyle paleisje, waar alle leden van de Society voor uitgenodigd zijn. Dit staat garant voor de echte Brabantse gezelligheid en wil je niet missen.

3. The rarely shown act of the Roughstate Alliance

De headliner van het evenement is de Roughstate Alliance, bestaande uit Adaro, B-Front, Frequencerz en Ran-D. Samen representeren hij hun platenlabel Roughstate en zullen ze de bezoekers van Ace of Spades vermaken met het beste van raw hardstyle. Deze heren draaien stuk voor stuk al zo lang mee in de scene, dat je hier vast veel bekende nummers voorbij zal horen komen. Feest gegarandeerd!

4. Een mega line-up

De organisatie heeft flink uitgepakt dit jaar, en heeft naast de Roughstate Alliance nog veel meer grote namen op de line-up gezet. Zo zijn onder andere Warface, D-Block & S-te-Fan, D-Sturb en Sub Zero Project uitgenodigd. De volledige line-up stelt ook zeker niet teleur, en kun je hieronder terugvinden in de line-up teaser.

5. Fijne tijden

Ace of Spades heeft het beste van twee werelden te weten combineren: een indoorfeest zodat het niet te koud is, gepaard met festivaltijden. Het evenement duurt namelijk van 15:00 tot 01:00, waardoor je voor 05:00 wel weer in je bedje kan liggen en nog iets aan je vrije zondag hebt. Ook hoef je niet de hele dag af te wachten totdat je eindelijk weer mag stampen, maar zit je 3 uur ’s middags lekker aan je eerste biertje.

6. Van hard naar harder

De organisatie denkt niet in hokjes, en heeft een grote variatie in de line-up gecreëerd. Zo staan zowel euforische DJs als Atmozfears, Sound Rush en Devin Wild naast raw hardstyle namen als Rejecta, D-Sturb en Sub Zero Project. Op deze manier kan je genieten van allebei de subgenres, en kan je de dag hard beginnen en nog harder afsluiten.

7. The Silent Society returns

Omdat het vorige editie zo’n succes was, keert de Silent Society terug naar Ace of Spades. Als je je eigen playlist wil bepalen, moet je deze silent disco bezoeken. De disco zal drie hardstyle-kanalen aanbieden, en om alvast een klein beetje deze sfeer te proeven hebben we een mooi filmpje van Galactixx die ‘Zombie‘ draaien op de vorige editie van AOS.

8. Unieke battles

Naast het feit dat de line-up gevuld is met grote namen, heeft Ace of Spades ook nog eens drie unieke versus-sets gepland staan: Sub Zero Project versus D-Sturb, Atmozfears versus Sound Rush & Frequencerz versus Rejecta. Hierbij mag vermeld worden dat de eerste twee battles nog nooit eerder vertoond zijn! Tijdens het evenement zullen deze heren daarom samenwerken om je te voorzien van een zo hard mogelijke set.

9. Opgehaald en thuisgebracht worden

Reizen met het OV is redelijk onaangenaam, en met de auto wil je waarschijnlijk liever niet de BOB spelen. Gelukkig heeft de organisatie hier rekening mee gehouden en de handen ineen geslagen met Partyreizen, die de busreizen voor Ace of Spades gaan voorzien. Hier maakt de organisatie binnenkort nog meer informatie over bekend.

10. 6 voor de prijs van 5

Kaartjes voor het evenement zijn nog verkrijgbaar, en kosten inclusief servicekosten €34.95. Voor een line-up als deze lijkt dit een hele redelijke prijs, maar als je nog meer geld wil besparen is dit ook mogelijk. Ace of Spades heeft namelijk de actie dat als je een groepsticket voor 6 kaarten koopt, je maar hoeft te betalen voor 5!

Ace of Spades vindt 27 oktober plaats in Schijndel, in de Moleneinde. Kaarten voor het evenement zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

Afbeeldingen via Facebook-pagina The Ace of Spades

Reageren