Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

WiSH Outdoor pakt voor de aankomende editie op álle fronten uit. Met een gloednieuw festivalterrein en vele specials staat er een hele hoop op je te wachten, dus hebben we 10 redenen opgesomd die jou als Hardstyle-liefhebber zullen aanspreken. “A weekend adventure awaits!” 

LEES OOK: ‘WiSH Outdoor presenteert grootste Hardstyle line-up ooit’

1. Rebelion Overdose: eerste keer outdoor als unieke afsluiter van de Dedicated mainstage

We beginnen meteen met een klapper, want WiSH Outdoor heeft met Rebelion Overdose een primeur te pakken. De grensverleggende live-act van het Schotse duo is voor het eerst in de buitenlucht te bewonderen: dit betekent héél veel special effects en een unieke show. Nadat de heren de mainstage hebben afgebroken begint de eindshow, maar hier komen we zo nog uitgebreid bij je op terug!

2. Héél veel B-Front: met eigen hosting, live-act en special sets

Liefhebbers van B-Front kunnen hun geluk niet op, want hij staat behoorlijk in de spotlights tijdens WiSH. Een eigen hosting op vrijdag met de première van zijn nieuwe live-act Cosmos, een unieke ‘The Journey’-set, een speciale set op de mainstage en de eerste keer B-Front’s Coffee Club op een festivalcamping. Bob zal de koffiebonen tijdens het drukke weekend goed kunnen gebruiken, want er staan volgens WiSH ook nog een aantal grote verrassingen klaar… Wat zou dit kunnen zijn?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WiSH Outdoor Festival (@wishoutdoor)

3. Een dikke upgrade voor de camping

Het weekend van WiSH zit vol avontuur – al helemaal op Nightsky City! De kunst is om niet meteen al je kruit te verschieten op de dikke afterparty op de vrijdag, want ook op zaterdag kun je als Hardstyle-liefhebber doorgaan tot in de vroege uurtjes. Wie er precies komen draaien blijft nog even geheim, maar volgens de organisatie kun je rekenen op ‘een aantal dikke gastartiesten’. Genoeg om over te praten tijdens een bakkie koffie met B-Front op zondagochtend!

4. Compleet nieuw terrein met eigen hardstyle wereld

Een eigen hardstyle wereld klinkt als muziek in de oren. Bij WiSH Outdoor gebeurt er buiten de stages om ook nog eens van alles: wanneer je door de poorten loopt over Adventure Avenue, kom je bij Central Square terecht en krijg je 4 unieke werelden voorgeschoteld. District Overdrive is dé plek voor ons: waar je alles met 150+ beats per minuut zal vinden en waar de kicks je om de oren vliegen. Check alvast het next level floorplan, want deze verraadt alvast hoe mooi het gaat worden.

5. De Dedicated mainstage is mega met exclusieve live-acts en b2b’s

WiSH Outdoor staat bekend om de mooie podia, maar de Dedicated mainstage spant de kroon in alle opzichten. De line-up is om van te smullen en staat vol met exclusieve live-acts, de grootste namen en hele dikke back2backs. Denk aan Act of Rage vs. Vertile, Gunz For Hire met de nieuwe Death or Glory show, Sub Zero Project met Renaissance of Rave, The Mixtape van Jones en nog veel meer.

Dedicated mainstage line-up (zaterdag 2 juli)

Act of Rage vs Vertile
Atmozfears vs Demi Kanon
B-Front
D-Block & S-te-Fan
Flux Overload
Frequencerz ‘The Wolves Are Back’
Gunz for Hire ‘Death or Glory’
Noisecontrollers vs Devin Wild
Rebelion presents Overdose
Refuzion
Sub Zero Project ‘Renaissance of Rave’
The Mixtape by Jones
The Pitcher ‘This is my Sound’
Warface

6. Het cross-over festival van Nederland

Tot nu toe hebben we alles besproken dat met hardstyle te maken heeft, maar de echte kenners weten dat WiSH nog veel meer in huis heeft. Het wordt hét cross-over weekendfestival van het jaar genoemd door alle verschillende muziekstijlen: van de grootste popnamen tot de dikste urban namen. Met Donnie, De Jeugd Van Tegenwoordig, Snelle & De Lieve Jongens Band en vele anderen, heb je een mooie kans om ook even een kijkje te nemen bij de andere prachtige stages.

wish outdoor 2022 cross-over festival

7. The Adventure of WiSH goes on till late

Nog een pluspuntje voor WiSH Outdoor, want het festival kent wellicht iets andere openingstijden dan dat je gewend bent. Het hele weekend gaat namelijk tot laat door: op vrijdag en zaterdag klinken de laatste beats zelfs pas om 01:00. Dit betekent dat je veel meer show kunt zien in het donker, waarbij de stages pas écht tot hun recht komen door alle lichten en special effects. Winning!

8. Volle bak knallen bij The Machine

The Machine draait in het WiSH Outdoor-weekend overuren, want de organisatie heeft ook hier drie dagen lang de grootste acts van het moment neergezet! Na de opening op vrijdag gaat de zaterdag een tandje harder met een enorme lading aan raw hardstyle, zoals Sickmode’s nieuwe live-act ON en Cryex vs Aversion. En op zondag vind je hier een mainstage-waardige line-up, met onder andere Warface ‘Forgotten Future’ LIVE en Atmozfears: the reawakening LIVE. Kortom: deze spectaculaire indoor machinekamer voorziet je van de allerbeste (RAW) hardstyle en de dikste shows.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WiSH Outdoor Festival (@wishoutdoor)

9. Twee unieke eindshows: dikker dan ooit!

Wil je de dag nog even lekker afsluiten onder genot van de nodige vuurpijlen die in de lucht worden geschoten? Mooi, want dan hebben de zaterdag én zondag iets vets voor je in het verschiet. WiSH heeft voor beide dagen twee unieke eindshows gemaakt, die dit jaar nóg groter en nóg imposanter zijn gemaakt. Sla de armen om je vrienden en geniet, terwijl de laatste beats door de speakers klinken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WiSH Outdoor Festival (@wishoutdoor)

10. Kun jij de Malelions Secret Area vinden?

Onze vrienden van Malelions zijn overal te vinden, maar op WiSH Outdoor moet je deze keer net even ietsjes harder zoeken. Het bekende kledingmerk host namelijk een eigen Secret Area: verstopt tussen de gigantische staalcontainers in de hardstyle-wereld van District Overdrive. Hier vind je alles van de beste classics tot de hardste RAW, gedraaid door de deelnemers van de DJ-contest. Een extra geheime Hardstyle-stage, die van vrijdag t/m zondag geopend is!

Wil jij van vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli op avontuur gaan tijdens WiSH Outdoor? Scoor nu dan vlug de laatste kaartjes via de officiële website van het festival, want het festival is bijna uitverkocht. “A weekend adventure awaits!”

Omslagfoto via Facebook-pagina WiSH Outdoor

Reageren