Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Elektrum Festival is in volle gang en op de uitverkochte zaterdag heeft het een uitstekend visitekaartje afgegeven. Met een indrukwekkende The Elektrum Show – het moment dat het buiten even lang licht als donker is – en een totaal van 125+ artiesten wordt hier vandaag nog één laatste keer gezamenlijk afscheid genomen van een uitstekend festivalseizoen.

LEES OOK: Aversion verkeert in bloedvorm op indrukwekkende Elektrum-mainstage

De 23.000 bezoekers kunnen dit weekend op Elektrum nog een keer naar buiten tijdens dé afsluiter van het seizoen. De organisatie spreekt van een geslaagde uitverkochte zaterdag, waar de afsluiter werd afgetrapt met vele hoogtepunten en sfeervolle area’s met alle hardere stijlen: van de enorme mainstage tot extra RAW en van classics tot uptempo. “Wat een prachtige eerste dag van dit mooie weekend”, kondigt Elektrum trots aan.

Vandaag doet Elektrum dit nog eens dunnetjes over met 60+ artiesten en maar liefst 5 area’s. Er wordt op grote wijze afscheid genomen van een seizoen met een ongekend aan festivals: de makers van Intents Festival en WiSH Outdoor steken een gigantische hoeveelheid vuurwerk af tijdens The Elektrum Show en er wordt voor deze tijd voor het jaar alsnog prima festivalweer verwacht. “Een heerlijk zonnetje boven de mysterieuze Velder Woods, een drankje in je hand, waanzinnige beats, harde kicks en genoeg klappertjes!” Bovendien is er genoeg ruimte in de verhitte indoor mainstage.

De laatste dag van het festivalseizoen is aangebroken: Elektrum Festival staat op het punt om de poorten nog één keer te openen

Wie alsnog in de laatste zonnestralen van het jaar wil feesten kan vandaag nog aan de bak. De allerlaatste tickets voor Elektrum Festival 2023 zijn verkrijgbaar via de officiële website van het evenement: met onder andere Rebelion’s – The Second Dose, Major Conspiracy vs. Barber, E-Force en vele anderen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Elektrum Festival

Reageren