Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Aversion draait een uitstekend jaar en benadrukt dit vandaag nog eens extra op Elektrum Festival. Op het hoofdpodium van dé afsluiter van het seizoen verraste hij de volgestroomde dansvloer met een groots en gevarieerd LIVE-optreden: van de hit ‘Activation’ tot de bekende meezingers – en zelfs een nieuw anthem…

LEES OOK: Miss Isa debuteert op 13-jarige leeftijd op Elektrum Festival

The Elektrum Show – een groots vuurwerkmoment waar het buiten precies even lang licht als donker is – is net achter de rug als Aversion de mainstage betreedt. Dit is misschien wel hét jaar van de pas 25-jarige DJ/producer: zo wordt zijn grootste hit (waar de handjes massaal de lucht in gaan tijdens “Tu tu tu tu”) gedraaid door niemand minder dan Hardwell en stond hij afgelopen zomer op de dikste mainstages zoals Intents Festival. Vandaag is Elektrum aan de beurt, waar hij morgen voor de tweede keer in de grootste area staat. “What is up Elektrum!?”

Aversion: “It’s time for a world premiere…”

Aan de grote hoeveelheid collabs en hits te horen gaat het uitstekend met Aversion. Terwijl de gigantische koepeltent van Elektrum op deze uitverkochte zaterdag nog ruikt naar de grote hoeveelheid afschoten kruid trapt hij zijn set af met een ‘Rapture’-edit. Het is voelbaar aan het publiek dat er een tandje bij wordt geschakeld. Luidkeels anticiperen zij tijdens de live-edit van ‘Darkside’ op alle fakedrops en springen de uitgelaten bezoekers op het indrukwekkende rijtje collabs met onder andere KELTEK, Phuture Noize en Dual Damage.

aversion live 2023 elektrum festival

Aversion rijgt de grote momenten aan elkaar: prime-time staat hij voor een uitbundige mainstage van Elektrum. Net voorbij de helft van zijn liveset pakt hij de microfoon voor première: hij maakt hier namelijk bekend dat hij verantwoordelijk is voor het Shockerz-anthem en laat deze voor het eerst horen in de bossen van Boxtel. Opvallend genoeg zingen de bezoekers al uit volle borst mee. Na een uptempo-afsluiter beëindigt Aversion onder luid applaus zijn optreden als een van de revelaties van het jaar.

De laatste kaarten voor Elektrum zondag (met o.a. Aversion vs. Rejecta) zijn nu nog beschikbaar

Morgen is de tweede (en laatste) dag van Elektrum Festival: de ontknoping van het festivalseizoen. Met meer dan 60 acts verspreid over 5 stages: van mainstream tot uptempo en van classics tot extra RAW. Ga voor de allerlaatste zondag-kaarten naar de officiële website van het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Elektrum

Reageren