Hard News
Door Hard News

Het is al bijna januari en dat kan maar één ding betekenen: True Survivorz staat voor de deur. We hebben 10 redenen voor je verzameld waarom je dit topfeest niet mag missen.

1. De gehele opbrengst gaat naar het KWF. Tot op heden heeft de organisatie met zijn allen maar liefst 15.000 euro opgehaald.

2. Ze vervullen wensen die in lijn liggen met ons beoogde doel, namelijk de ziekte en alle ellende die het meebrengt de wereld uit helpen.

3. Het is geen standaard line up, maar heel divers. Deze is terug te vinden op de website.

4. Een locatie die goed bereikbaar is met de auto / het openbaar vervoer. Beesd is te bereiken met de trein. De afstand vanaf het station naar Club Rodenburg is ongeveer 2.5 kilometer. Vanaf het station Beesd vertrek je in westelijke richting en wandel je 0,5 kilometer tot aan het pompstation. Vervolgens ga je linksaf de Parkweg op en deze loop je 2,0 kilometer uit. Club Rodenburg zich aan je linkerzijde. In totaal is dit maximaal een kwartiertje lopen, dus een prima warming-up voor het feest.

5. Er zijn maar liefst 3 stages. Dit zijn:

6. Elk jaar weer een uitstekende sfeer. Één foto zegt meer dan duizend woorden:

7. De locatie heeft de Nightlife award -populairste club midden Nederland 2016 & 2017 gewonnen.

8. Je kunt al feestend aan je karmapunten werken. Wie wilt er nou niet lekker een nacht uit zijn plaat gaan én ondertussen ook nog eens een goed doel steunen?!

9. Je kunt nu al genieten van de promo-sets voor het feest. De eerste promo-set komt van niemand minder dan Art Frequency. Ook kan je al genieten van de set van de enige echte Titan.

10. Je scoort al een ticket voor €14.95. Dit omdat we de drempel laag willen houden, maar natuurlijk ook geld op willen halen voor het KWF. Waar wacht je dus nog op, na al deze redenen kan je toch niet anders dan met ons mee feesten? Haal dus snel je tickets via deze link.

Reageren