Hard News
Door Hard News

Zaterdag 1 april kun je terug in de tijd reizen. Nee, dat is geen grap – we gaan de goede oude tijden van de hardstyle herbeleven tijdens Remember in de 013 in Tilburg. Onder andere B-Front, The Pitcher, Wildstylez, A-lusion, Davide Sonar en vele anderen gaan er voor zorgen dat je de beste nachten van je leven kunt herbeleven. De hardstyle van 2001 tot 2010 is te bewonderen tijdens de 12de editie van Remember, dit is ruimer dan ooit tevoren. Ben jij een echte liefhebber? Zorg dan dat je deze party absoluut niet mist.

Wij reizen alvast een stukje terug in de tijd en duiken herinneringen en weetjes op uit het verleden om je helemaal in de juiste partymood te krijgen voor Remember!

Remember je deze nog?

1. Remember? Vroeger kocht je je kaartjes nog bij de Primera of Free Record Shop. Op tijd voor de deur staan om je tickets te scoren, door regen, sneeuw en wind! Wat we er toch niet voor over hadden om onze favoriete feesten te bezoeken.

2. Remember? Het eerste optreden van The Pitcher was op Q-Base, maar het eerste optreden van Luc als The Pitcher was op de Monday Bar Cruise. Sindsdien heeft hij natuurlijk al vele mijlpalen bereikt en zijn eerste ‘Recovered’ set op Remember zal de volgende zijn.

3. Remember? De fantastische plaat ‘Natural’ van Davide Sonar! Ook deze, samen met ‘Spiritual fire’, ‘Dedication’ en ‘Believe‘, zullen natuurlijk voorbij komen deze nacht aangezien deze niet overgeslagen mogen worden.

4. Remember? De eerste editie van Remember was al in 2005 in de Tropicana in Rotterdam, toen waren de stijlen nog heel anders. De eerste hardstyle editie van Remember werd gehouden in 2011 in Factory 010 in Rotterdam.

5. Remember? De allereerste Remember stage op Decibel was al te vinden in 2007! Hier draaiden toen o.a. Jowan, Yves Deruyter en Francois. De laatst genoemde zal ook op deze editie van Remember aanwezig zijn.

remember lasers 013

Wist je dat?

6. Wist je dat deze editie van Remember 2 area’s heeft en doorgaat tot 06:00 uur in de ochtend? Je kunt dit jaar dus maar liefst 8 uur lang genieten van jouw favoriete klassiekers uit die goede oude tijd. Zorg er maar voor dat je genoeg energie hebt.

7. Wist je dat je in area 1 kunt genieten van de beste classic hardstyle van 2006-2010, verzorgd door o.a. Wildstylez, B-Front en The Pitcher, en in area 2 van de beste early hardstyle van 2001-2005, verzorgd door bijvoorbeeld Pavo en Pila?

8. Wist je dat dit de eerste keer is dat B-Front optreedt op Remember? Als Loudness resident is hij natuurlijk heel bekend met de b2s manier van feestvieren en hij mag dat deze keer dus gaan doen als lid van de Remember line-up.

9. Wist je dat The Pitcher een speciale Recovered set gaat doen met veel tracks van de herstelde harde schijf die verloren ging in 2010? Deze heeft hij een tijdje geleden gevonden en de inhoud ervan zal gedeeltelijk tijdens Remember vrij gegeven worden!

10. Wist je dat Wildstylez onderdeel was van het duo Seizure en dus al sinds 2004 actief is binnen de hardstyle scene? In 2007 startte zijn solo carrière als Wildstylez, en ja, we hoeven jullie niet te vertellen hoe dat heeft uitgepakt voor deze man.

Tickets voor Remember scoor je via deze link: remember.tickets.b2s.nl. Voor meer informatie over de line-up en het evenement check je de pagina op Facebook. Zorg dat je er snel bij bent, want Remember opent de deuren aanstaande zaterdag!

Reageren