Hard News
Door Hard News

Op 24 oktober 2015 start in Jaarbeurs Utrecht een nieuw avontuur binnen de hardere stijlen; met meer dan vijftig artiesten, verdeeld over vijf areas en vijf unieke showcase acts die de wintertijd zullen Unlocken. We hebben 5 redenen op een rij gezet waarom jij bij Unlocked moet zijn!

1. Terug in de tijd met Noisecontrollers

Wie kan je beter mee terug in de tijd nemen dan een van de mannen die aan de wieg van de hardstyle staat! Bas zal je tijdens Unlocked 2015 meenemen op een muzikale reis door zijn lange carriére. Ook de andere acts (Frontliner, Adaro, Coone, Atmozfears, Hard Driver, Frequencerz, Sound Rush en E-Force) hebben hun sporen achtergelaten binnen de hardstyle scene. Hopelijk gaat de volgende track ook voorbij komen!


2. De ultieme B-Front experience

Ondanks dat B-Front al jaren meegaat in de scene en de dikste tracks op zijn naam heeft staan, heeft hij alleen op Thillogy 2011 een eigen avond gehad. In 2015 kunnen we gelukkig weer genieten van een speciale B-Front showcase! Naast zijn oude tracks zal hij ook veel nieuwe en nog niet gereleasde tracks de zaal in knallen! Alleen door de volgende video krijgen wij er al zin in!


3. Location, location

Unlocked 2015 zal op dezelfde locatie plaatsvinden als eerdere Thrillogy edities. De Jaarbeurs in Utrecht is goed bereikbaar en met een treinstation op loopafstand ben je na Unlocked ook zo weer thuis! We zijn vooral benieuwd hoe b2s dit evenement gaat aankleden. Iedere area heeft haar eigen charme en neemt je mee in de wereld van de hardere stijl die daar te horen is. Proef van iedere stijl een beetje en laat je verrassen door de sfeer!

4. 50 acts op 5 verschillende area’s

Wil je het laatste uurtje extra knallen om al je energie kwijt te kunnen? Dan kun je op Unlocked 2015 nog een bezoek brengen aan de Industrial of Hardcore area. Tijdens zijn showcase act op Unlocked brengt Partyraiser namelijk zijn Thrillogy gevoel in één keer weer helemaal terug, aangevuld met de muziek van nu en uiteraard met sets zonder grenzen. Degene die er bij waren tijdens deze uitverkochte solo in 2013, weten dat je van Partyraiser alleen maar legendarische sets mag verwachten.

5. Tot slot: een uur extra knallen!

Zoals we bij Thrillogy gewend zijn zal ook Unlocked 2015 in verband met de wintertijd een uur langer doorgaan. Om 3 uur ’s nachts zal de tijd een uur terug worden gezet zodat elke party lover dit uurtje nog eens feilloos over kan doen. Dus genoeg tijd om rondjes te lopen en alle 5 de area’s te bezoeken!

Ook onderdeel zijn van het grootste indoor hardser styles evenement? Meer info en tickets kun je vinden op www.b2s.nl/unlocked2015.

Reageren