Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Je bent nooit te oud om iets te leren. Dit moet de 61-jarige Philemon van Welt hebben gedacht toen zij zich inschreef voor een dj-cursus in Breda. Ze kwam in aanraking met hardstyle en is sindsdien verkocht. Inmiddels staat ze op haar respectabele leeftijd regelmatig achter de draaitafels en wordt DJ Philemon steeds populairder. Check de onderstaande video: “Ik denk dat het de beats zijn: lekker rammen en gaan met die banaan!”

Als ik door de stad loop, dan word ik regelmatig herkend“, vertelt Philemon aan Omroep Brabant. De lokale omroep ging deze week bij haar langs om poolshoogte te nemen over het fenomeen Philemon. Zij vertelde dat ze inmiddels de raarste dingen heeft meegemaakt tijdens het draaien. “Iemand vroeg of ik een handtekening wilde zetten, op zijn bil. Sindsdien heb ik een watervaste stift bij me.” Weliswaar was dit op een kleiner evenement, maar er wordt nu zelfs geprobeerd om Philemon op Decibel outdoor te laten draaien.

Wie weet zien we dus wel de beukende dame verschijnen op de Beekse Bergen. Het filmpje ging in ieder geval als een raket over het internet. En zo staat Philemon aan de voet van een nog jonge carrière.

Omslagfoto via Omroep Brabant

Reageren