Hard News
Door Hard News

Met de drukke festivalzomer in het vooruitzicht is het belangrijk om goed te weten waar en wanneer je terecht kan voor een lekker feestje. 6 en 7 juli kan dat op Stereo Sunday in Venlo. Vrijdagavond en zaterdags overdag kun jij in Venlo stampen naar hartenlust! Ben je nog aan het twijfelen? Dan hebben we 7 redenen voor jou waarom je Stereo Sunday niet mag missen.

1: twee dagen volle bak knallen!
Voor de 9e editie pakt de organisatie wederom groots uit. Dit jaar kun jij je niet één, maar twéé dagen volle bak laten gaan op de hardere stijlen tijdens Stereo Sunday! De vrijdag staat onder andere in het teken van het beroemde FCVK GENRES van LNY TNZ met Neophyte als keiharde afsluiter! Op zaterdag doet Stereo Sunday er nog een schepje bovenop met de stagehosting van Emphasis & friends.

2: tickets zijn belachelijk goedkoop
Nou horen we je al denken: “Een weekend festival zal mij wel een hoop poen kosten? NEE. Een weekendticket voor vrijdag en zaterdag kost slechts 17,50! Dit betekent dat jij kunt genieten van de beste (raw)hardstyle voor nog geen 10tje per dag! Wees nou even eerlijk, is dat niet geweldig goedkoop?Stereo Sunday3: de aller-grootste namen uit de scene
Een lage entreeprijs betekent echter niet dat de line-up slecht is: ieder jaar weet Stereo Sunday een dikke line-up neer te zetten. Zowel op vrijdag als op zaterdag zullen verschillende internationale DJ’s en DJ’s van eigen bodem ervoor zorgen dat jij kunt stampen op de hardste kicks en beats. Get ready to unleash your energy!

De volledige hardstyle line up:

 • Emphasis
 • Frontliner
 • Phuture Noize
 • Refuzion
 • Lost Identity
 • Sound Rush
 • Galactixx
 • Primeshock
 • Focuz
 • Rossie
 • Subraver


4: ‘Route077’ is jouw partyreis op Stereo Sunday
Misschien wel het meest verrassende op Stereo Sunday is ‘Route077’. Deze route gaat langs verschillende area’s op het terrein. Tijdens deze reis kun je van alles verwachten, zoals een roze opblaaskerk, een Apres-ski bar en nog veel meer. De route staat dus garant voor een te gek weekend: Apres-ski hitjes meebrullen, Limburgs carnaval vieren, billen shaken en knallen.

5: ontspanning en creativiteit staan centraal
Een weekend lang knallen kost natuurlijk enorm veel energie. Maar op Stereo Sunday hebben ze overal rekening mee gehouden: plof neer in een hangmat in één van de chill area’s of laat een tattoo zetten op ‘Route077’ om tot rust te komen. Op de route heeft Stereo Sunday namelijk een creatieve inslag centraal staan: de beste en bijzonderste talenten laten hier zien wat ze kunnen. Of dat nou jongleren, tattooeren, koorddansen of schminken is, alles passeert de revue op Stereo Sunday.Stereo Sunday
6: de perfecte ligging
Stereo Sunday vindt ieder jaar plaats in het Juliapark in hartje Venlo. En met ‘perfecte ligging‘ bedoelen wij ook echt de perfecte ligging. NS Station Venlo ligt namelijk direct voor de deur. Je stapt dus zo van de trein het festival terrein op. Wel zo makkelijk toch? Wat nog makkelijker is, is het vinden van de trein ná het festival. Ook zet de organisatie in samenwerking met lokale vervoersmaatschappijen bussen in, houd hiervoor de website van Stereo Sunday in gaten. Geen gezeur dus over wie er moet rijden, iedereen kan losgaan!

7: volledig georganiseerd door vrijwilligers
Het meest bijzondere aan Stereo Sunday is dat het volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers. Twee dingen hebben ze in ieder geval gemeen: liefde voor muziek en ze zijn zo gek als een deur! Dat betekent swingende security, beukend barpersoneel en eigenaardige EHBO’ers.

Nog even tot Stereo Sunday

Heb jij nu echt festivalkriebels gekregen van dit bericht? Dan hebben we goed nieuws voor je: tickets voor de 9e editie van Stereo Sunday zijn nog te koop via deze link. Voor slechts 17.50 sta je vrijdag 6 en zaterdag 7 juli de hele dag te stuiteren!

Omslagfoto via Facebook-pagina Stereo Sunday

Reageren