Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Stereo Sunday belooft deze zomer een groot tweedaags spektakel te worden. Jaarlijks speelt hardstyle een steeds grotere rol op het festival in Venlo en ook dit jaar pakt het uit met een behoorlijke line-up en internationale namen: “Stap binnen in een wereld vol kleur, licht en show met uitzonderlijke talenten.”

LEES OOK: Rebelion wint titel ‘Best Artist’ voor tweede jaar op rij

Het weekendfestival Stereo Sunday ontvangt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers en vorig jaar waren bezoekers enorm te spreken over de upgrades bij de Hardstyle-stage. De organisatie trekt deze lijn geheel in thema door en zet tientallen artiesten op het podium: “Raak gehypnotiseerd door heerlijke deuntjes tot in de nacht.”

In deze vernieuwde Hardstyle-area staan dit jaar onder andere Radical Redemption, Dual Damage, Rebelion, Vertile en nog heel veel meer grote en lokale namen. Bovendien wordt de grote mainstage traditiegetrouw op beide dagen afgesloten door top acts: dit jaar met D-Block & S-te-Fan en Wildstylez gevolgd door de grote eindshow en is er een nieuwe (hard)techno-stage toegevoegd. Check de hardstyle line-up op Stereo Sunday hieronder.

“The Circus of Craziness”

Stereo Sunday wordt gehouden op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2024 in het Julianapark in Venlo. Ga voor tickets, meer informatie en line-up naar de officiële website van het festival: inclusief het programma van de andere stages.

Stereo Sunday 2024 Hardstyle line-up

Vrijdag

MAINSTAGE CLOSING
D-Block & S-te-Fan

HARDSTYLE
Aftershock
Code Black presents BLACKOUT
Dual Damage
Local
MC DL
Radical Redemption
Raptvre
Unproven b2b Manifest Destiny

Zaterdag

MAINSTAGE CLOSING
Wildstylez

HARDSTYLE
Barber
Level One
Local
Luner
MC Synergy
Plug ‘N Play
Rebelion
The Purge
Vertile

Beeldmateriaal via Stereo Sunday

Reageren