Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Dit jaar is het voor Stereo Sunday alweer de tiende editie en dat wordt groots gevierd. Het tweedaagse dance festival heeft zojuist de gehele line-up bekendgemaakt en de namen liegen er niet om. 

Één van de unieke dingen aan het festival is dat het al 10 jaar volledig draait op vrijwilligers, daarnaast hebben ze verschillende muziekstijlen als house, electric en EDM. Ook hardere stijlen liefhebbers kunnen dit jaar weer terecht bij Stereo Sunday. De organisatie heeft namelijk grootse namen uitgenodigd om samen met de bezoekers het 10-jarig bestaan te vieren. Zo zal de tent op vrijdagavond in het teken staan van de hosting van Emphasis met artiesten als Ran-D, Sub Zero Project en Sound Rush. Check de gehele line-up onderaan het artikel.

Stereo Sunday maakt de gehele line-up bekend voor 2019

Stereo Sunday vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli in het Julianapark in Venlo. De Special Birthday Bird en Early Bird Weekendtickets zijn al volledig uitverkocht. Voor regular day & weekendtickets en meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement. 

Dit is de line-up voor Stereo Sunday 2019:

Vrijdag – Emphasis & Friends
Ran-D

Sub Zero Project
Sound Rush
Zany
Emphasis
Nexone
Zerox

Mainstage
Bizzey

CHILDSPLAY
Puinhoop Kollektic XXL
Team TNT
Fake Tits
Phenleau
Jaksnhyde

Zaterdag – mainstage
Kraantje Pappie

Ostblockschlampen
La Fuente
Famke Louise
The Boy Next Door
Daisy
Rugged
RECAP
Benny Cool
10 Years of Stereo

Tent – Blacklist
Moksi

Habstrakt
Fox Stevenson
Hasse de Moor
Lost Identity
TWINX
FLOBY b2b SEKULA
Ricky West
DJ Contest Winner

Omslagfoto via Facebook-pagina Stereo Sunday

Reageren