Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Deze zomer komt Stereo Sunday opnieuw met een uitgebreid aanbod voor liefhebbers van de hardere stijlen. Onder andere D-Block & S-te-Fan en Sefa komen naar het Limburgse festival, met in totaal maar liefst 5 verschillende stages.

LEES OOK: Nosferatu komt met nieuw album op eigen label: ‘Border Town’

Stereo Sunday staat bekend als een festival met veel variatie, de grootste (internationale) namen en de mooie podia. Deze decors worden zelfs gemaakt door alle fanatieke vrijwilligers van het festival in Venlo, dat in het eerste weekend van juli compleet in het teken staat in het ‘Southern Wilderness’-thema.

De in totaal 25.000 bezoekers krijgen een flinke rij met namen voorgeschoteld, want de Stereo Sunday line-up pakt behoorlijk uit – met (zoals altijd) een prominente rol voor de Hardstyle-stage. Check alle namen van het tweedaagse festival hieronder!

Stereo Sunday 2022 line-up

D-Block & S-te-Fan
Frequencerz
Radical Redemption
Sefa
Sound Rush
Vertile
Rejecta
Demi Kanon
Devin Wild
Galactixx
Refuzion
Dr. Rude
A-Rize
Subraver b2b Emphasis
Rossie

“Bezoekers wanen zich dit jaar in één grote wildernis met een exotisch tintje!”

Stereo Sunday vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli 2022 in het Julianapark in Venlo. Inmiddels is 85% van de kaarten al verkocht, dus wacht niet te lang en ga naar de officiële website van het festival voor meer informatie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stereo Sunday (@stereosunday)

Omslagfoto via Facebook-pagina Stereo Sunday

Reageren