Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

De hardste kicks en snoeiharde tracks liggen op je te wachten tijdens de eerste editie van TRINITY Festival. RAW liefhebbers zijn het er dan ook unaniem over eens: als liefhebber van de hardere stijlen moet je het eerste 100% RAW festival van het jaar absoluut meemaken.

LEES OOK: TRINITY onthult een gloednieuw festival: “We strive to survive”

Staat het gloednieuwe TRINITY Festival al in jouw agenda? Zo niet, dan zijn hier 7 redenen die je gaan overtuigen om meteen een ticket te kopen.

1. TRINITY Festival is het eerste RAW outdoor festival van het jaar

TRINITY vindt plaats aan het begin van het festivalseizoen, op 11 mei. Dit is dus je eerste kans van het jaar om volledig los te gaan op snoeiharde tracks van al jouw favoriete RAW artiesten.

2. TRINITY = 100% outdoor festival

Een van de vele voordelen van TRINITY Festival is dat twee van de drie area’s in de buitenlucht zijn. Wat is er nu lekkerder dan genieten van de muziek, met een drankje in je hand en de zon op je gezicht? “Ready for our 3 RAW area’s out in the sun with your feet in the hot sand, walking through the trees and looking out over the crystal clear water?”

3. Cybergore stage hosting + album showcase

De mannen achter Cybergore, DEEZL en So Juice, hosten op TRINITY Festival de tweede stage. Dat betekent dat ze de beste artiesten hebben uitgenodigd om het podium met hen te delen. Daarbovenop presenteren ze ook nog eens hun allereerste Cybergore album, iets wat je als raw liefhebbber natuurlijk niet mag missen.

4. Prachtige, bosrijke locatie

TRINITY Festival vindt plaats op het binnen- en buitenterrein van Autotron in Den Bosch. Deze festivallocatie checks all boxes: twee van de drie stages zijn buiten bevinden zich tussen de bomen en aan het water, wat het een heerlijke plek maakt.

De tweede stage, waar de Cybergore hosting plaats gaat vinden, is volledig indoor. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de grote zaal van de Autotron, die echte hardstyle liefhebbers vast kennen van events als Shockerz en Origins. Daarnaast is de locatie super makkelijk te bereiken, met zowel de auto als met het OV.

5. De premiere van Vasto presents ElektraWave LIVE

Nog een primeur: de gloednieuwe live-act van Vasto, ElektraWave, zal voor het eerst te zien zijn op de mainstage van TRINITY Festival. Vasto is er helemaal klaar voor, zo meldde hij eerder op Instagram. “Who’s ready to embrace the thunder with the first ElektraWave show?!”

6. Talloze speciale shows en live acts

Naast de Cybergore album showcase en Vasto presents Elektrawave staan er nog talloze andere live-acts op de line-up. Zo kan je onder andere aansluiten bij Adjuzt presents NXTGEN, Unresolved presents BAD BLOOD LIVE en Scarra presents Face of Violence, maar ook bij live-acts van Element, Fraw en Kruelty.

7. RAW festival met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Tickets voor TRINITY Festival kosten slechts €44 (incl. servicekosten). In ruil daarvoor krijg je een volledig festival met maar liefst drie stages en 45 van de beste RAW artiesten – je krijgt dus écht waar voor je geld.

“Join thousands of lost RAW souls on our sacred beach asylum on May 11th”

De eerste (indoor) editie van TRINITY was volledig uitverkocht. De reacties op deze editie waren zó goed, dat de verwachtingen enorm hoog zijn voor de eerste outdoor editie van het evenement. Kortom: als echte RAW liefhebber móét je bij TRINITY Festival zijn. Tickets koop je via de officiële website van het evenement.

Reageren