Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

7th Sunday Festival viert het 14-jarig jubileum met groot nieuws voor de hardstyle-liefhebbers. Naast de enorme en imposante Hard Nature-tent voegt het festival namelijk een gloednieuwe classics-area toe aan het festival én heeft het zojuist de volledige line-up onthuld met ruim 150 artiesten. “De grootste line-up in 14 Jaar 7th Sunday Festival geschiedenis!”

LEES OOK: Rebelion wint titel ‘Best Artist’ voor tweede jaar op rij

Precies zeven zondagen na Pasen herrijst 7th Sunday Festival met een gigantisch festival voor de ruim 45.000 bezoekers. Dit evenement staat bekend om de prachtige aankleding, waar de beste artiesten van dit moment komen optreden tijdens Pinksteren: met de mainstage (inclusief Hardwell en Afrojack) als pronkstuk vind je hier maar liefst 19 betoverende area’s in totaal.

Jaarlijks speelt hardstyle een grote rol op het zonovergoten 7th Sunday Festival: de gigantische indoor area van de Hard Nature is namelijk het domein van het genre. Met een indrukwekkende show zullen hier o.a. Rebelion, Phuture Noize, Dual Damage en Outsiders het Pinksterweekend keihard afsluiten. Maar dit is nog lang niet alles, want het Erpse festival heeft dit jaar een nieuwe toevoeging in petto…

Voor het eerst breidt 7th Sunday Festival uit met een nieuwe Hardstyle Classics-area. De Encore-stage heeft 12 grote namen in huis gehaald, waaronder Adaro, Deepack, JonesThe Pitcher en Zany, die zullen terugblikken naar de gouden parels van vroeger op deze heilige zondag. “Elke beat, moment en herinnering.” Bekijk de hardere stijlen op de 7th Sunday Festival 2024 line-up hieronder.

7th Sunday Festival 2024 line-up (Harder styles)

HARD NATURE
B-Front
Demi Kanon
Dimitri K
Dual Damage
Galactixx
Outsiders
Phuture Noize
RAPTVRE
Rebelion
The Purge presents Beyond Trippin’ (live)
Warface
Hosted by DV8

ENCORE HARDSTYLE CLASSIC
Adaro
Audiotricz
Deepack
Disruptiv
Jones
Josh & Wesz
Low Frequency
Noisecult ‘Bring Back The Cult’
PLN-B
The Pitcher
Zany
Hosted by: Mc Renegade

“14 Years: The Start of a New Era”

7th Sunday Festival vindt plaats op Pinksterzondag 19 mei 2024 in Erp (vlakbij Eindhoven). Ga voor tickets, uitgebreide VIP-mogelijkheden en meer informatie naar de officiële website van het festival“A world beyond our wildest dreams.”

7th Sunday 2024 line-up

Beeldmateriaal via Facebook-pagina 7th Sunday Festival

Reageren