Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Deze zomer gaat 7th Sunday alsnog een editie houden onder de naam ‘Live Again!’. Het festival vindt normaal gesproken plaats tijdens Pinksteren, maar komt (nu het eindelijk weer mag) met een editie voor 10.000 bezoekers, 6 stages en een behoorlijke hardstyle line-up.

LEES OOK: Festivals vanaf 30 juni weer toegestaan in Nederland

7th Sunday trapt hiermee in aangepaste vorm alsnog het festivalseizoen van 2021 af. “Het was tot een week geleden bijna niet te geloven, maar het gaat echt gebeuren. We gaan Live Again!“, vertelt organisator Johan Dortmans (Par-T) aan Omroep Brabant. “Alle festivalbezoekers snakken al anderhalf jaar naar een festival, daarom konden we het niet over ons hart verkrijgen om het niet te proberen. Als we vanaf 1 juli weer live mogen, dan zijn we aan alle festivalfans verplicht om dat direct te faciliteren.”

Het gaat hier om een officieel Testen voor Toegang-evenement. Dit betekent dat er 10.000 bezoekers welkom zijn, die geen anderhalve meter afstand hoeven te houden (en zonder mondkap). Wel moeten bezoekers zich binnen 40 uur voor het festival laten testen en het negatieve testbewijs aan de ingang laten zien. “We kunnen weer flaneren, beuken en sjansen. Elkaar omhelzen, knuffelen, dansen en genieten van artiesten die hun beste sets weer kunnen draaien.”

Ook al doet 7th Sunday een klein jasje uit, toch krijg je hier genoeg voor terug. Met onder andere de Hard Nature-area, waar Brennan Heart, Sub Zero Project, Frequencerz, Sound Rush, Audiotricz, Hard Driver, D-Fence en KELTEK op de line-up staan. Verder zijn er nog 5 andere stages (zoals Smèrrig en Herrie Met Gerrie) te vinden en artiesten zoals onder andere Bizzey en Lucas & Steve. Harmony of Hardcore vindt overigens een week eerder plaats in dezelfde vorm.

7th Sunday 2021 presents: LIVE AGAIN! Festival

‘7th Sunday presents Live Again!’ vindt plaats op zaterdag 10 juli op festivalterrein De Roost in Erp. Wees er snel bij, want de kaartverkoop begint vandaag (woensdag 9 juni) om 12:00 via de website van het evenement.

UPDATE 9 juni 12:35

De 10.000 tickets waren binnen no-time weg. Daarom heeft de organisatie een extra dag aangekondigd: 7th Sunday presents LIVE AGAIN! Festival (Day 2) vindt plaats op zondag 11 juli en de verkoop begint vanavond (9 juni) om 19:00.

7th Sunday – Hard Nature line-up

Brennan Heart
Sub Zero Project
Frequencerz
Sound Rush
Audiotricz
Hard Driver
D-Fence
KELTEK

Omslagfoto via Facebook-pagina 7th Sunday Festival

Reageren